![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
malasef artık böyle bir çevrede yaşıyoruz...Türkiye kurbağa ihracatında Dünya da 2.sırada...Eko sistemin durumunu gösteren Dünya 2.liği...tersten okursak çevreye önem veren sondan 2.ülke olabilir mi ? Bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
"Ku, vak, vak, vak!" gezerim forumda!
Alıntı:
Doğal denge bozulmasın diye birçok kişinin çaba göstermesi bundan. Bozulan dengenin bedeli çok ağır olabiliyor. Hemde "belki vaziyeti kurtarma şansı" da olmuyor, bedel en hafifinden "göze göz" hesabıyla ödeniyor. Ülke olarak 2. olduğumuz bu ihracat kalemi ucubesi bir yana tarım arazilerine atılan ilaçlar ve gübrelerin (ve/veya artıklarının) yağmurlar ile yıkanıp, taşınarak derelere akması sonucu, yaşam alanları zehirlere gark olan kurbağa ve başka tür zavallıların öldüğünü, ben kendi adıma kurbağa seslerinin kesilmesinden çıkarımsıyorum, belki bu konuda daha derin çalışmlar bile vardır da haberimiz yoktur, kimbilir? ("Kurbağaların Sessizliği sinemalarda" değil, hayatımızda! Dr. Hannibal da kimmiş, peh!) gece kurbağa ve cırcır böceği seslerinin ne kadar yüksek olursa olsun, gürültü değil, olsa olsa romantizm doğurduğuna inanan, geceleri ışık kirliliği olmayan ortamlarda yıldızlara bakmayı seven adam! (ne mi görüyor, bir bilseniz!) |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|