![]() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Serinhisara serin hela yakışır klimalı mı? Şaka bir yana, fotoğrafta otların delik deşik olduğunu gördüm Eklenti 489528 dikkat et haşere varsa önlemini al cevizde ilk yıl gelişmeleri açısından önemli, hela yapacağım diye fidanlardan olma :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşimizi görsünde gerisi önemli değil. Sıvanınca düzelir :)) Otlara gelince hiç dikkat etmemiştim söylediğiniz iyi oldu. Yağmurlar dinince gidip bakayım. |
Serinhisara çok yakın Oğuz Köyünde benimde 25 dönüm alanda 4 yaşlı ceviz bahçem var
Tanışma imkanı olursa bilgi ve deneyimlerimizi paylaşabiliriz http://i.hizliresim.com/nPjk3R.jpg http://i.hizliresim.com/ZNMWlz.jpg http://i.hizliresim.com/b8kjY0.jpg |
Alıntı:
Bahçeniz çok güzel görünüyor. Allah (c.c) hayırlı bereketli ürünler nasip etsin. Tel no: 05336467070 |
5 Eklenti(ler)
Maaşallah fidanlarım büyüyor...
|
Alıntı:
1. ve 2. fotoğrafta ki fidanlarınız güzel gelişiyor fakat 3.-4.ve 5. fotoğrafta ki fidanlarınız yerlerini daha çok sevmiş. Daha sağlıklı görünüyorlar ve tahminimce kök yapıları daha iyi ve topraktan daha iyi besin alıyorlar. RıfatTOSUN'un 2. fotğrafta ki gülleri gibi. |
Bahçenin bir yerine nazar boncuğu tak.Maşallah.Sen bu işi biliyorsun.
|
sayın hemşerim sayfanı baştan sona inceledim..herşey muazzam güzellikte ..eline sağlık denizlimizde bu tur bahçeler gurur verici sanırım bahçen ayaz koyu civarı allah emeklerini karşılıksız bırakmaz ***. yolum düşerse oralara ziyaret etmek isterim
|
Alıntı:
Bahçem Serinhisar ovasında. Her zaman beklerim buyurun gelin size semaver çayı yapayım... |
3 Eklenti(ler)
Fidanlarım kendilerini göstermeye başladılar... MAAŞALLAH.....
|
Sürgün boylarından belli..masallah
|
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun bahçeniz muhteşem görünüyor. Allah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla verir inşallah :))
|
Sn. doğa64
sizinle fikir alış verişinde bulunmak istiyorum. size nasıl ulaşabilirim acaba? |
Doğa 64 nasıl gidiyor işler herşey yolundadır inşallah paylasimlarini görüp biz de keyifleniyoruz
|
1 Eklenti(ler)
bahçemin son hali
|
sayın doğa64 öncelikle bahçeniz çok çok güzel, tam hayalimdeki bahçe, bi kaç bi şey sorsam acaba fidanlari hangi firmadan tedarik ettiniz, fidan torbalımi açık köklümu, birde kaça geldi fidanlariniz . . . .
|
Alıntı:
Fidanlarımı Ekiz fidancılıktan aldım. Açık köklü fidan aldık. Fiyat konusunda kendileriyle görüşmeniz gerekiyor. |
doga 64 uzun zamandır sesiniz cıkmıyor.paylaşımları gorup keyifleniyorduk.herhalde işler yogun.
|
işlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır Forum'a uzak kaldım. Bahçemden birkaç görüntü...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeniz harika görünüyor. Müsait olduğunuzda son halini paylaşabilir misiniz?
Saygılarımla, |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar... |
2 Eklenti(ler)
geçen hafta fidanların alt yapraklarını fidanları uzatmak kopardım. Malum nasipse seneye yan dal almak için tepe vurmalarını yapacağım.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
3 Eklenti(ler)
Son durumumuz bu ...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
yeni üye oldum herkese merhaba
|
Bende yeni üyeyim herkese selamlar. Bahçe çok güzel olmuş bu arada..
|
Aynen bende herkese selamlar hayırlı sabahlar..
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son hali Maaşallah büyüdüler seneye yan dal almak için tepe kesimlerini yapacaz İnşaallah
|
Sayın doğa64, toprak işleme yapsaydınız keşke. Onun dışında güzel.
|
Hersey gonlunuzce olsun.guzel bahce olmus
|
Alıntı:
Ekim sonu gibi yanmış hayvan gübresini ağaçlarımın taç izdüşümlerine verip çapalama yapacağım için biraz ağırdan aldım. Hem otlar kurur otlarıda toprak altına alırız. Tavsiyeniz için çok teşekkürler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025