![]() |
sayın dikili her zaman yardım için hazırız.elimiz den geldiği kadar .bahce bergama ayazkent te sizin bahce nerede acaba.başka bir arkadaşında daha yaşlı ve guzel bahcesi ver çevremizde.iyi çalışmalar
|
Alıntı:
|
Başlık altında çok faydalı bilgiler var gerçekten. Yazı yazan deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkürler. Emeklerinize sağlık. Kafamdaki bir çok soruya cevap buldum.
|
evet ürün almaya başladım sayın dikili.tarif ettiğiniz yerleri biliyorum.o bölgede tuzlu su yok değilmi.arkadaşın 2006 da kurmuş olduğu cevizlik var(250 ağaç)çok güzel oldu.
|
Arkadaşlar Chandler ceviz fidanı dikenler kaçıncı yılda ne kadar verim aldıklarıyla ilgili bilgi ve cevizleriyle ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi? Ben de 104 tane ceviz diktim. Tepesi vurulmuş olarak diktiğim fidanlarda 40-50 cm'lik dallar oluştu. Bu sizce normal mi? Yoksa zayıf mı kalmış Bu arada Şubat 2014'te dikmiştim.fidanları
|
Alıntı:
Bölgede tuzlu su yok. Zaten yan tarafımda zeytinlik var. İyi ürün alınıyor. Tek korkum yeterli soğuklamayı sağlayamamak. Bahardada içine fiy ekecekler. Sanırım fidanlar içinde iyi olacak. Fidanlar şu anda 50 cm civarında. Başı vurulmuş. Bahara budama istemeyecek sanırım. Gelecek sene baharda budanacak. Baharda Dikili' ye gelince bahçenizi görmek isterim. |
buyurun gelin sayın dikili.tahminime göre bahceye başkası bakacak.!!fiy, bakla bunlar iyi bir düşünce.hayırlısı olsun.chander ler her türlü ortama uyum saglayan bir agaç.problem olmaz .budamayıda kendinizin öğrenmenizi öneririm. kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
soguklama yönünden problem yok .erken donlara falan yakalanmıyor.içlerini tam doldurmuyorlar ben fidanın yaşının küçüklüğüne baglıyorum vede güzelbir bakım gübreleme ile o iş halledilir.budama konusunda yardımcı oluruz.pratik olması için ibrahim balkal videolarını tavsiye ederim.görümek üzere.
|
*** DERE1974 yeni bahçe kurmayı pilanlayan biri olarak bu sitede yüzlerce yazı okudum beni bu konuda aydınlatacak tecrübe sahibi , bilgilerini her yönüyle paylaşıp, yeni üye olarak ilk sizinle irtibata geçmek , tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak ,tanışmak istiyorum.mümkünmüdür.Ocak ayı içinde yanınızada gelmek istiyorum.
ben Mesut YILDIZ Bergamalı bir emekli en az 10 dönüm,maksimum 60 dönüm bir ceviz bahçesi kurmak istiyorum 6-7 aydır araştırmadayım,bu yaz karar veremedim , bir süredir bu siteyi incelemeye başladım, sonunda önümüzdeki marta sonuna kadar, kendi arazim veya satın alacağım bir araziye ceviz dikme kararına vardım.bende köylü, hayvan ve ziraat içinden gelen bir emekliyim. |
Faydalı bir paylaşım olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
|
herkeze selam. marmariste denize sıfır yerde ceviz yetiştirebilirmiyim. olursa hangi tür cevizler olur
|
Chandler ceviz yıllara göre verim...
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
4 aydır ağır bir hastalıkla mücadele ediyorum. Bu süreçte 2 ameliyat geçirdim, radyoterapi ve kemoterapiler gördüm. Haliyle inşallah iyileşene kadar ne özelden ne de genelden talep ve isteklere sorulara cevap veremiyorum. Dualarınızı bekliyorum. Selam ve sevgilerimle.
|
Alıntı:
selam ve dua ile vesselam. |
SAYIN dere1974 çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin moralinizi yüksek tutun .
Tedavi süreci uzundur sakın moralinizi bozmayın. |
Alıntı:
|
Sayın dere1974 Rabbim acil şifalar versin. Dualarımız sizinle
|
Rabbimden acil şifalar diliyorum, İnşallah hayırlısıyla bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
|
Allah şifa versin.
İyileşir iyileşmez aramıza bekliyoruz, çok geç kalmayın. |
ALLAH acil şifalar versin ceviz bahçeleri sensiz olamaz
|
AIIah aciI şifaIar versin.İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
|
Acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğimle..
|
Allah acil şifalar versin.
|
Derdi veren Yüce Allahım dermanınıda eksik etmez bian evvel şifa versin Allah yardımcın olsun.
|
Geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza yeniden kavuşursunuz.
|
Sayın dere1974 çok çok geçmiş olsun....
|
Allah acil şifalar versin.
|
Sayın dere1974. Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
|
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Bahçenizde böceklerle çiçeklerle uğraşınca atlatırsınız. İlk bahar gelsin eskisinden daha iyi olursunuz. Moralinizi yüksek tutun.
|
Geçmiş olsun.
|
Geçmiş olsun Allah şifa verir inşallah
|
Allah şifalar versin.En kısa zamanda aramızda ve bahçenizde olursunuz İnşaallah
|
Abi yeni girdim siteye
Geçmiş olsun |
Geçmiş olsun sayın Dere1974 Allah acil şifalar versin.
|
Sayın dere1974 sağlığınız için faydası olabilir. Kapari bitkisini araştırmanızı isterim.
|
Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
|
Geçmiş olsun Allah acil sifalar versin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025