![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın aviator34, bir üst mesajda yazdıklarımı geri alıyorum, benim cahil kafamla uygulamayacağım şeyi bir ziraatçının uygulaması inanılır gibi değil, ipleri bol bırakabileceği aklıma geldi de bu kadar herek'e sıkı sıkı bağlayacağı bir ziraatçının böylesine bir hata yapacağı aklıma gelmedi, pardon. Bir şeylerin sadece teknik bilgiyle olamayacağı burada da kendini göstermiş oldu. Daha önce de benim buna benzer tecrübelerim olmuştu, bir ziraatçının yalova cinsi hangi cinsle tozlaşıyor diye soruyordu. Neyse sorunu görüp çözdüğünüze göre mesele kalmamıştır. Çamtepenin sözüne bende bir ekleme yapayım. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Şu kadar su demek yanlışların en yanlışı olur, sulama, toprak yapısına göre, havaların sıcak, yağışlı, (vs) göre değişkenlik gösterir. Örneğin: Kumsal süzek bir toprakta ve yağışsız havalarda haftada bir sulama gerekiyorsa, daha etli topraklarda 20-25 güne uzayabilir. Bunu en güzel toprak yapınızı tanıyarak sizler tayin edeceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu analizlere göre haftada bir sulanması uygundur diye düşünüyorum, bir de antalya sıcakları olunca belki daha sık sulama bile isteyebilir. Bu konuda bölgenizdeki yetiştiricilerden daha net cevaplar alabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|