agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni5569Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-05-2012, 18:59   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-11-2009
ceviz yetiştiriciliğ

bunlarda benim minik çocuklarım chandler ,daha 3 aylıklar ,içlerinde ağustosta diktiğim 1mt civarında tüplülerde var ama onların fotoğrafı yok şimdilik toplam 420 adetden geriye 355 fidan gayet iyi durumda bir iki hafta içinde damlasulama sistemi kurulacak ,bakalım eylülün sonuna kadar ne kadar büyüyecek merak ediyorum yer çanakkale biga rakım 330mt doğal ortamla pek uğraşmadım ,yani pek bozmadım,yaban arılarım,çıyan, yılan,eşek arılarının kralları kraliçeleri,duyuma göre domuz ayı kurt bile varmış ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin İNŞALLAH paylaşmak istedim Teşekkür ederim

Eklenen Resimler

ufukgokturk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-05-2012, 19:24   #2
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Biganın neresinde bu bahçe?

Bir arkadaşıma Yeni mahalle de 800 ağaçlık bir bahçe kurduk, yer oldukça bayır bir yer, rakım 250

Dediğiniz gibi ciyan yılan oldukca bol, oranın yılanları da baya değişik ben hiç öyle yılan görmemiştim, kısa küt kuyruk ve kalın, bir de zehirli, üstelikte insandan kaçmıyorlar büzüşüp hemen saldırıya geçiyorlar, Yani dikkat etmeyip üstüne basmamız büyük olasılık.
Arkadaşıma takılıyorum (yılandan da çok korkuyor) buraya gelirken kasık çizmesiz sakın gelme.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2012, 23:16   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-11-2009
sayın lilium 4 -5km taşoluk barajına doğru tam sırtta manzara muhteşem,biraz ağaçlar ağaç olsun mangala çağıracam sizi havasını yiyiyorsun sanki o kadar güzel baraj manzaralı, güneşin doğuşundan batışına bahçenin içinde,tarlanın girişi dümdüz (daha oraya hiçbirşey dikmedim ,kepçe çalıştırdım ama daha çok çalıştırmam gerekiyor)sonra meyil başlıyor aşağı indikçe dahada meyilleşiyor en dik kısımda 10 dönüme yakın bir yer daha var toprağı lokum gibi,doğal kaynak havuzumuzda var oraya seneye inşallah paletli makine sokacağım havaalanı gibi olurmuş ,aranızda dağ başına bahçe kurmak akıl karı değil diyenler olabilir ama bence değer ,zoru başarmak harika bir şey ,inşallah bende başarırım,benim her türlü hayvana karşı çocukluktan gelen bir hayranlığım var çoğu insanın iğreneceği,korkacağı böceği ,örümceği , yılanı ,arısı ;en çok çıyanlara hayran kaldım olağan üstü bir hayvan beton gibi toprağı bir saniye bile sürmeden şimşek gibi delip geçiyor(zehirli oluyorlar dikkat ısırdığı yeri felç ediyor özellikle çocuklarda kalıcı olabiliyor)son gittiğimde yakalayamadım ama incelemeye almadan rahat edemem,inşallah benimde senin bahçen kadar güzel bir bahçem olur görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

Düzenleyen ufukgokturk : 08-05-2012 saat 10:18
ufukgokturk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025