![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-09-2011
|
Hazine arazisinden kiralık arazi edinmeyle ilgili bilgisi tecrübesi olan varmı, daireden yeterli bilgi vermiyorlar, yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Orman, Ormancılık, Orman Yangınları, Ağaçlandırma grubunun altındaki konulara bakın bu konu çok tartışılmıştı diye hatırlıyorum hala da sürüyor, http://www.agaclar.net/forum/orman-o...-agaclandirma/ Düzenleyen aslan_k : 23-09-2011 saat 17:05 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2011
|
Merhaba, chandler cevizi yetiştiricisi var mı , varsa ağaçlarınız kaç yaşında , bir ağaçtan ne kadar verim alıyorsunuz? teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Koyu kahverengi ceviz içi
Herkese merhaba Umarım hasat dönemi herkes için iyi geçiyordur. Bu sene iyi bir bakım yapabildiğimizi düşünüyorum. Hayvan gübreleri, kaolinler, düzenli sulama sanırım etkisini gösterdi. Kaolin yapışmamış yüzlerden iç kurdu atağı oldu ama ciddi bir zarar oluşturacak kadar üst seviyeye çıkmadı. Ayrıca iç ağırlıklarında kaolinden olduğunu düşündüğümüz ciddi bir artış mevcut. Şimdi görevimiz içler kararmadan cevizleri kurutabilmek. Deneme amaçlı açtığımız cevizlerden bir kaçında neredeyse bitter çikolata rengine gelmiş koyu kahverengi renkli iç cevizlerle karşılaştık. Cesaretimizi toplayıp tadına baktığımızda ise aslında çok da kötü bir tadı olmadığını, diğer normal cevizlere göre tadının biraz daha şekerli olduğunu gördük. Forumda benzer bir yazı bulamadım, acaba benzer bir tecrübe yaşayan ve sebebini bilen var mıdır? Cevizlerimizin Yalova 3-4 ve Şebin olduğunu bilmek sorunun cevabını vermeyi kolaylaştırabilir. Herkese kolay gelsin Çamtepe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2008
|
hayvan gübrewsi yanlış uygulamadır.sıvı yaprak gübrewsi 20+20+20+ minewral welewmewntli sıvı gübrew + organik maddwecew zwengin bir palwetli gubrew +taban gübrewlewri ph durumuna gore vwerilmewli. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2011
|
cevizde aşı tutma oranı
merhaba akadaşlar! ben de aranıza yeni katılıyorum. benim şöyle bir probleblemim var. 2009 yılında Denizli-Acıpayam Yumrutaş beldesinde 15 dekar chandler cinsi ceviz diktim.rakım 860. 2010- 10 ekim de sonbahar geç donları sonucu fidanların % 90 nı kaybettim.o yıl bölgedeki 4 yaşınakadar olan tüm ceviz çeşitleri don zararına uğradı.benim sizlerde isteğim anaçtan tekrar yetişen ceviz sürgünü aşılanması sonucu tutma olsılığı nedir?yoksa sökerek yenide fidan olarak dikmek mi mantıklı.sizlerden bukonuda yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. selamlar |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|