![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
değerli üyeler, 10 dönümlük ve henüz 5 aylık olan 200 ceviz fidanından oluşan bahçeme damla sulama sistemi kurdurmayı planlıyorum.yer kırklareli. fiyat vermek isteyenlerin, "uygun kişiyi tanıyorum en parçaları en ucuza burda bulursun" diyenlerin, "ben bu sistemi sana komple kurarım içeriği budur ve fiyat teklifim budur" diyenlerin özel mesajlarını bekliyorum.... tarlanın hemen dibinde (sınırında) yaklaşık 50metre boyunca sulama kanalı geçmektedir, dolayısıyla havuza ihtiyaç yoktur fakat kanaldan suyu alacak bir minik motora ihtiyaç vardır. gerekirse tarlanın resimlerini yollayabilirim özel mesajlarınızı bekliyorum. selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili WM1TR, bende arkadaşıma kurmuş olduğumuz ceviz bahçesinin damlama sisteminle meşgulum, bizim burada damlatıcı boruları çeken imalatcısı var, istediğin ebatta boru çekebiliyor. Gidip konuşup anlaştık salı günü malzemeyi teslim edeceğini söyledi sistemi ben kendim kuracağım. Su biraz uzak olduğu için ve bahceye kuracağımız hatla beraber 800 metre 2 lik 6atmosfer boru aklımda kaldığı kadarıyla bin üçyüz lira üçbin metre 20lik düz damlama bin ikiyüz lira (16 lık daha ucuz) gübre ve kum filitresi yediyüz yetmiş lira beşyüz tane basınclı damlatıcı yüz lira diğer dirsekler, vanalar körtapalar (vs) üçbin ikiyüz liraya anlaştık, kurulumunu biz kendimiz yapacağız. Üçlük su motorları 300-350 tl çıvarında. Uzak olmasak gelir yapardım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
Alıntı:
benim arazi için, 3000e de damla sulama sistemi çıktı, 4500e de... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2011
|
Hazırlıklarımı yapıyorum.
Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi Balıkesir-sındırgı-sarısu mevkiine 10 dönümlük kapama ceviz bahçesini aralık ayı gibi,açık köklü olarak(chandler) dikimini yapacağım.fidelerimi ayırttım.Toprak analizini yaptırdım.toprak analizi listem ekdeki dosyada .Analize göre atmam gereken gübreler ve diğer yapmam gereken şeyler konusunda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Herkeze bol kazançlı günler diliyorum.Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toprak analinizi de dikkate alıp en iyisini yapmanızı dilerim. Çukurları şimdi hiç beklemeden hemen açın toprak güneşi iyice alsın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Aynen belirttiğiniz gibi yapacağım.Ama daha önce tarlayı iki ya da üç kez sürüp toprağı iyice kabartmak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Toprak analizi
En sonunda yükleyebildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |