![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
Evet, araştırmalarım sonucunda nihayet toplantının tam yerini ve gündemini bulabildim... Ama ne yazık ki bunu Yaşar Hocanın sitesinden değil, başka yerlerden buldum. İlgilenenelere duyurulur: 10. TÜRKİYE ULUSAL CEVİZ ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI EDİRNEDE YAPILACAK Eylül 24, 2010 TAM ADRES: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN YERLEŞKESİ BALKAN KONGRE MERKEZİ SALONU, EDİRNE 10. TÜRKİYE ULUSAL CEVİZ ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI TOPLANTI PROGRAMI 30 Eylül 2010 09.00: AÇILIŞ Prof. Dr. Yaşar AKÇA Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Lütfü BAŞ TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi AVCI AGM Genel Müdürü Doç. Dr. Masum BURAK TAGEM Genel Müdürü Prof. Dr. Enver DURAN Trakya Üniversitesi Rektörü Gökhan SÖZER Edirne Valisi 10.00: TÜBİTAK 106 G 152 numaralı KAMAG Türkiye ceviz yetiştiriciliğini geliştirme entegre projesinin tanıtımı 12.00 Öğle yemeği 14.30 Ülkemizde özel ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kurulan ceviz bahçelerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri 16.45 Serbest Kürsü Ceviz yetiştiriciliğine başlangıçta kırılgan noktalarımız Edirne Bölgesinde Ceviz Yetiştiriciliğinde nerelerde hata yaptık? 01 Ekim 2010 Ceviz bahçelerinin gezilmesi (Özel ağaçlandırma kapsamında kurulan bahçeler) |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|