![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
Merhaba , agaclar.net "e bugun itibari ile üye oldum. Bir arkadasimin Afyon Emirdag ilcesinde rakim 1000 metre ve toprak analizi yaptirmis olup 40 dönüm yere ceviz bahcesi kurmasi asamasinda bende bu siteyi koniks.com adli bir forum sitesinden buldum. Dolayisi ile kendi köyümüzde bulunan atil durumda olan etrafi avlu tabir ettigimiz taslarla cevrili icinde suyu olan ve elektrik imkani olan 3 dönüm bir tarla var. 2 sene öncesine kadar kavak tarlasi idi. Kaymakamliktan gelen emir ile tüm yörediki kavak agaclari kesildi. Sebebi konusunda fikrimiz yok. Bende buraya arkadasimin ceviz yetistirmek hevesi nedeni ile banada heves gelerek bende ceviz bahcesi kurmaya karar verdim. Haziran ayinda toprak ve su analizi yaptiracagim. Benim sorularima gelince daha once kavak yetisen burada ceviz tutarmi. Kaman cevizi ekmeyi düsünüyorum. Su tabani seviyesini bilmiyorum. Kuzey ruzgarini hesap etmedik daha. 50 ceviz fidani ekilirmi? Cit cevirmede beton direkmi tel direkmi tavsiye edersiniz. Ilginize tesekkurler. Bu arada ben kendim Almanya da kaliyorum. Klavyede bazi harfler türkce karekter cikmiyor özür dilerim goruntu kirliligi ve yazim hatalari sebebi ile |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|