![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Varlık fidancılığı araştırabilirsiniz. İletişim -- VARLIK FİDANCILIK www.varlikfidancilik.com Çiftçi Tv'de çalışan Sinan Kara (ziraat mühendisi ve program yapımcısı) bu firma ileçalışıyor sanırım. Bizim burada 100 dönümlük bahçe yaptılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-05-2015
|
Tesekkurler ismail kuzucu. Varlık fıdan nurı beyden 2 adet ronde ve 2 adet fernette tuplu fıdan aldım. ınsallah ismıne dogru cıkarlar.İ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece don oldu.Yapraklar yine sararamadan kavruldu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2015
|
kırkdilim, cinsi nedir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraftakiler 2010 dikimli chandler. Sürgünleri iyi kötü pişkinleşmişti. Benim korkum bu sezon diktiğim fernor fidanlarının zarar görmesi. Gördüğünüz gibi yel değirmenlerine karşı savaşıp duruyoruz.Toprağın yapısı iyi değil,iklim malum.Ama diktik bir kere.Sevgimizle nereye kadar giderse oraya kadar. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yapraklar kavruldu ama sürgünlerin yeterince pişkinleştiğini düşünüyorum.Kışı zarar görmeden atlatacaklardır. Benim esas korkum ilkbahar donları.Geçtiğimiz Nisan'ın sonlarına doğru don olmuş,ağaçlarım anca Mayıs'ın ortalarında uyanabilmişlerdi. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|