agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni5569Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-07-2013, 00:41   #10
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-08-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi boshaft Mesajı Göster
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim forumda ceviz kelimesi geçen her kelimeyi soluksuz 2 kere okumusumdur

Siz degerli büyüklerimden inanilmaz bilgiler topladim sırada bunlari uygulamaya geldi

DENIZLI/Serinhisar a 5 donum kadar dene amaçlı hazirliklara basladim asil istediğim tohum ekip yerinde asilamak olacak amma velakin kalem bula bilecekmiyim ki boyle imkanim olmayacak sanirim

Simdi gelelim ekilecek alana 950 rakimda yayla gibi yaz kış esen bir ruzgarimiz bulunmakta kışları iç anadolu havasinda ekecegim alanda elektrik su mevcut toprak mubarek taştan gecilmiyor bilmem 60 sene once selden kalan taşlar eğimili bir arazi

tecihim cahdler olacak gibi duruyor hemen hemen butun gozlemlerim buna yoneltiyor diger seçeneğimde fenette isimlerde hata olabilir simdiden Özür diliyorum

ceviz sevdam resmen 6 sene önce başladı fakat yaşımizin etkisiyle kimseye söz dinletememis olmamizdan mıdır bilinmez kimse beni dinlemedi şimdi herkez hadi daha ne duruyoruz dikelim şu cevizleri demeye başladılar.

Oncelikle bu kücük alanda deneme yapip kendimi gelistirmek istiyorum önümüzdeki 5-10 sene içerisinde 100 150 dönüme cikartmak niyetindeyim syn. lilium size bu konuda kendime bir hocam olarak örnek almisimdir sizden habersiz hakkinizi helal edin artik.

Sizi cok sıkmadan bu isin aşk oldugunu maddiyatin zaten kendiloginden geldigini gorduk öğrendik saygilarimla. Kelimelerimde hata varsa simdiden affola telefondan ancak bukadar duzeltebildim
acıpayam darıverene 50 kadar chandler diktim bu yaz 2. yaza girdim fakat bizim bölgedeki chandler sonbahar erken donlardan zarar görme riski fazla çeşit seçi çok önemli ben hobi amaçlı diktim ciddi bi yatırım düşünüyorsan iyi araştır derim 2-3 farklı türlerden dik daha zonra büyüteceğin alana iyi gelişeni dikersin

DENİZLİDEN20 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025