agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 2 Gönderen mehmet_yldrm
  • 1 Gönderen beyazkalemm
  • 1 Gönderen serdary69

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-03-2018, 22:31   #13
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-03-2018
Özsahil Ceviz Fidancılık Osman Metin adına 20 Mart’ta 1400 TL EFT göndererek 100 adet Mavi sertifikalı ceviz siparişi verdim. Görüşmelerimizde özellikle Mavi sertifikalı olmasını belirttim hatta banka dekontuna da not düştüm. Ancak kargo gelip açtığımda içinden 70 adet sarı sertifikalı ceviz fidanı çıktı. Firma yetkilisi Hem Osman bey, hem de babası olarak kendini tanıtan Hüseyin bey kargoların karıştığını, söz ederek mavi sertifikalı ile sarı sertifikalı ceviz fidanı arasında hiç fark olmadığını, bunları rahatlıkla dikmemi, geri göndersem de aynısını tekrar alacağımı, kalanını da yollayacaklarını söylediler. Oysa sipariş verirken mavi sertifikalıya 14 TL, sarı sertifikalı İçin 12 TL'demişlerdi. Aradaki farkı iade etmedikleri gibi kibarlıktan uzak pişkin pişkin cevaplar verdiler. Kaptı- kaçtı mantığı ve Parayı peşin almanın rahatlığıyla, esnaflıktan uzak bu tavırları neticesinde 2 kere kargo parası ödedim. En önemlisi de Mavi sertifikalı ceviz fidanı yerine sarı sertifikalı ceviz fidanı ekmek zorunda bırakıldım. Haram olsun

Gani Ay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025