![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2013
|
Cropaid Bitki Antifirizi
https://www.youtube.com/watch?v=aPpV-_o_sRA Ben bu sene bu ürünü deneyeceğim. Firma ile görüştüm. Yapraklar döküldükten sonra bir uygulama. Baharda ise; gözler uyanmadan, gözler uyandıktan sonra, gözler fare kulağı kadar olunca üç uygulama. Bunların haricinde, baharda takip edebilirseniz don tehlikesi olmadan iki gün evvel bir uygulama yapmanız çok etkili olacaktır dediler. Ayrıca bitkiyi yazın sıcak stresinden de korur dediler. CROPAID Şuan stokta olmadığını. Bir aya kadar ürünün stoklara gireceğini ve 1 litrelik ambalaj fiyatının 45- 50 TL civarında olacağını söylediler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu ürün üzerinden fayda/maliyet hesaplaması yapmak gerekirse; 100 dekar, 10 yaşında bir ceviz bahçesi için bordo bulamacı uyguladığımızda (yapraksız sezonda) ne kadar suya ihtiyacımız olabilir. Röportajda, 3:00 - 3:10 ve 4:25 - 5:10 dakikalar arası etkili noktalara değinilmiş. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim için önemli olan etkisi ve maliyeti. - Normal şartlarda bahçemizden yıllık ne kadar kazanıyoruz? - Allah göstermesin don zararının olduğu yıl ne kadar kazanabiliriz? - Don tehlikesi için alınan diğer önlemlerin malzeme ve işçilik maliyeti nedir? Bu karşılaştırmaları yapmalıyız. Gerçekten etkili ise 25 dekar için 2.500 TL çok yüksek bir miktar mı? Daha ekonomik ve etkili uygulama ne olabilir? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstelik bu ilacı attınız diyelim; Her hangi bir don zararında ilaç firmasının size garanti vermeyeceğine ve sizi suçlu çıkaracağına bahse girebilirim. Yok suyunuzun ph yüksekmiş. yok atma zamanını kaçırmışsınız vs. vs. size bahane üzerine bahane yaratırlar. Ayrıca videoda yanlış duymadıysam firma yetkilisi bu ürüne ilaç diyor. Nasıl bir ilaç don zararını önleyebiliyor? Doktorunuza gidip "doktor bey bana öyle bir ilaç yaz ki, kışın üşümeyeyim" derseniz, doktor sizi acilen akıl hastanesine sevk etmez mi? |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|