![]() |
|
![]() |
#12 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2016
|
Alıntı:
tunceli bölgesini çok ama çok iyi bilirim 3 yılım tunceli arazisinde geçti ikliminiz neredeyse benim bulunduğum yer ile aynı kızılcahamam ışık dağı benimkisi hobi bahçesi gibi birşey ama ilginçtir köyüm ve arazisinde bizden başkada bu kaman1 den dikenler olmuş 10-15 yıllık kaman1 tip ağaçlar herşeye rağmen hala ayakta ![]() bende karar aldım çeşit değişimine gidecegim farklı çeşitlerden dikecegim sanıyorum 3 yıl içinde ağaç sayım 100 civarı olacak üst ve yan tarafımızdaki arazileride satın alma çabasındayım bırazda şanslıyım bu arazı satın alma ısınde cunku bızım buralarda neredeyse para etmıyor yanı cok küçük miktarlara alınabılıyor köyümde malesef ya ceviz **** badem yetısıyor bende komple cevız olsun ıstıyorum su problemımız yok ama sıcak problemımız var çunku köyüm 12 ay soğuk neredeyse yaz gelmez bızım köye temmuzun 15de ikindi zamanında eğer uzerınızde montunuz yoksa titrersiniz o derece soğuk olur köyümüzü kuranlar ( timurleng) kuzey yakaya ve dağ yamacına kurmuşlar verdiğiniz bilgiler için tesekkur ederım |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|