![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2016
|
3 dönüme 50 adet kaman1
merhaba ankara kızılcahamamda 1600m rakımlı köyüme 50 adet kaman1 denieln cinsten dikim yaptım tabi bu cinse karar verirken toprak analiz sonucuna göre hareket ettim vede ziraat mühendisinin tavsiyesi üzerine tahlil sonucu benim arazime en uygun cinsin kaman1 olacagını söylediler ve kamandan kendım gıdıp aldım sımdı aklıma takılan bazı seyler var ben hıc tozlayıcı almadım ve kaman5 tozlayıcısı dıkmemde gerekıyormus yanı öyle duyuyorum galibada biraz şanslıyım hepsi tuttu 2015 mart 10 da dikmiştim ve hepsi tutmuş görünüyor ama ne budama ne aşı ne ilaç bu tür konularda hiçbir bilgim yok kimisi 3 dönüme çok olmuş 50 tane diyor kimisi az bile diyor sulaması Allah tarafından oluyor ![]() arazi sulu vede yakınındada zaten su kaynagı var ara ara köye gittiğimde suluyorum bahcenın etrafını çitle felan cevırdık bayagı guzel sırın bı bahce oldu bu ağaçlarda verım nedır tam randımana kac yılda gecer tam ve net bılgıyı malesef bu forumdada bulamadım yanı çok dolambaçlı bılgıler var yanı net sekılde şu zaman tam verım verır enaz sukadar enfazla sukadar meyve verır gıbılerınden bı bılgıye ulasamıyorum bılgılendırırsenız sevınırım |
![]() |
![]() ![]() |
|
|