agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni216Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-09-2014, 00:39   #11
Ağaçsever

Kursatates's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kamilokyaz Mesajı Göster
*** öncelikle bahçeniz hayırlı olsun allah başarılarınızı daim eylesin.yapmanız gerekenleri yaptınız mı bilmiyorum ama fotolara göre yorum yapacağım fidanlar dikim sonrası toparak hizasından 60-70 cm den kesilip kesilen yerler sutut veya aşı macunu ile kapatılarak gövde beyaz plastik boya ile boyamaliydınız tabi yaptıysanız sorun yok.birde ağustos bitince sulama yapmayınız.bu önerilerin sizlere yararlı olacağını umuyorum kamil OKYAZ EKİZ FİDANCILIK işletme müdürü denizli
bilgi ve birimkilerinizi bizimle paylaşmanız çok ince bir davranış. teşekkür ederim. dediklerinizin içinde sadece bir konunun altını çizmek isterim.. ağustos mart şubat diye belirleyici bir zaman dilimi vermekten kaçınmamız gerektiğini düşünüyorum.. sebebine gelince; güzel ülkemde belirtilen aydaki sıcaklık şehrine göre 10 hatta 15 derece sıcaklık farklılığını gösterebiliyor. fidanların aşırı susuzluktan strese girip gelişimini tam tamamlamadan kışa girmesi önümüzdeki yıl için büyük kayıplara yol açacağı kanaatindeyim. mesela şuan benim arazim kumlu tınlı toprak ve sıcaklık 36 derece 5 gün su vermedim başladı strese girip yapraklarını yummaya..

Kursatates Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025