![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2013
|
Çabalarınız güzel sonuçlar vermiş, nazar değmesin. Boyunlu gözleri hangi evredeyken kopardınız. Yani gözler patlamış mıydı, patladıysa uzunluğu yaklaşık ne kadardı? Bende bu şekilde (gözleri koparma, iple bağlama, çıtayla açma gibi) bir uygulama planlıyorum. Nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Alıntı:
Buna rağmen dar açıyla çıkan dallardanda, bir sonraki budamada kesmeyeceğim bırakacağım dalları seçerek uygun olanlara araya çıta sıkıştırdım olmayanlardada yere iple bağladım, biraz uğraştırıyor ama bir sezon sonra dallanma daha bir güzel, ileriki zamanlarda araya daha iyi rüzgar, güneş alacak ve daha sağlam bir yapı oluşturuyor. Uğraştığımıza değiyor bence. Selamlar Düzenleyen hdoğan : 29-01-2016 saat 10:43 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2013
|
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen. Boyunlu gözler koparılırsa ya da bir zarar görürse düğme gözler harekete geçiyor. Sanırım, düğme gözden oluşan dallar, boyunlu gözlere göre, geniş açı yapmasının yanında daha sağlam ve dayanıklı bir yapısı oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |