![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2013
|
Arkadaşlar Kastamonu merkeze 20 km arazime 10 dönüm ceviz bahçesi kuracagım en çok sorun yaşadığım konu çeşit ilkbahar donlarının sık yaşandığı bir bölge rakım 800-850 arazi çok az meyilli sulama damla sisitem olacak edrafı korunaklı yabancı çeşit olarak FERNOR -FERNETTE yerli çeşi olarakta KAMAN - 1 / YAVUZ - 1 / ŞEN - 1 düşünüyorum Kastamonu merkezde bu çeşitleri yetiştiren varmı ve tavsiyeniz ne olur ***. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Merhabalar sevgili cemal61 Bırak Sen şimdi Şebin'ini bileceği de hazır ziraat mühendisiymişsin ,sektör'desin şu '' altay cevizi " hakkında ne düşünüyorsun ? kökeni sibirya ya uzanan bu aşısız cevizin Türkiye topraklarında 8 yaşında 150 kg verebilme ihtimali mümkün müdür ? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2006
|
Bu altay cevizinden 10 adet fidan aldım kasım ayında topraga diktim şu an uyandılar,aynı bahçemde kaman 1,çhantler,pedro,fernor da var sonuçlarını bekleyecegim ,altay cevizi dedikleri gibimi olacak merak ediyorum ama dedikleri gibi olacağını tahmin etmiyorum inşaallah dedikleri gibi olsun 1 yaşında biz çögür dıyoruz onlar fidan diyorlar tanesi 25 tl ben denemeden bir sonuç almadan konuşmayı sevmiyorum.Bu konuda daha fazla bilğisi olan varsa paylaşalım.Şebin -bilecik kaman 1 den 10 gün önce uyanıyor Cevizcilerin Sanal Dünyadaki Rehberine Hoş Geldiniz, Ceviz, Ceviz Fidanı, Ceviz Bahçesi herşey burada te ki ceviz çiçeklenmesi diye pencereye bakmanızı tavsiye ederim bizzat benim gözlemlerim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
kızarak soru sormanıza gerek yok ben sizleri aydınlatmayı kendime bir borç bilirim çünkü rabbim bu mesleği bana insanlara yardımcı olayım onlarda bana dua etsinler diye nasip etti |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2008
|
Cenab-ı Allah sizin gibi bir Ziraat Mühendisini bizim başımızdan eksik etmesin inşallah...Dualarımız sizinle... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
allah razı olsun |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her fırsatta Ziraat mühendisi olduğunuzu yazmanın bir anlamı yok ! |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düzenleyen Cemal61 : 03-05-2013 saat 16:35 |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|