![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-09-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sayın Murat KAYADELEN, geçen sene ben aşı kalemi bulamadığımdan tüplü fidanların bile kalemini kullandım, açık köklü fidanların kalemi daha kalın dolgun ve canlıdır sıkıntı olacağını düşünmüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2012
|
agaçlar kalın ve güzel kalem çıkar bı sıkıntı yok. ağaç kuru agaç mı ki neden kullanılmasın anlamadım. kuru agaç olsa zaten agaç kurur ki ben kendimde aşı için de bu kalemleri kullanacagım. saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2012
|
bu arada elinde mart ayında ronde de montıgnac ve pedro aşı kalemi varsa 5-10 adet ücreti karşılıgında almak ısterım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2015
|
iyi akşamlar eskişehirde 800 metre yükseklikte kar amacı olmayan, 3 kardeşe ait olan toplam 3 dönüm yerimiz var. bahçenin durumu aşağıdaki gibi. yeşil olan yerlerde; dut, elma, armut, kayısı, şeftali, nektarin, erik, ayva fidanları var. kırmızı olan yerlerde kaman cevizi var. türünü bilmiyorum. sarı olan yerler ise boş. biz şimdi her dönüme ayrı ayrı toplam 5 er tane ceviz fidanı dikmek istiyoruz. fernor cinsi fidan düşündük. bu kadar ceviz için ne kadar tozlayıcı gerekir. her dönüme 4 fernor 1 tozlayıcı çok mu olur. sizce sarı olan yerlerden nerelere fernor nerelere tozlayıcı dikmeliyiz. ve tozlayıcı olarak hangi türlerden almalıyız. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen mailmann : 18-11-2015 saat 14:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-11-2015
|
5 chandler 5 franquette
arkadaşlar merhaba bu sabah tarım gıda hayvanclık bakanlıgına ceviz fidanı gelmiş bende köydeki arazilere hobi amacıyla 10 tane aldım fakat bu konuda hiç bir bilgim olmadıgı için gelen tırdan 5 er adet chandler franquette aşılı tüplü ceviz fidanı aldım sonrasında netten araştırmaya basladım fakat franquette olan tozlayıcı oluyormus. ben bu 5 er adet fidanları nasıl dikersem verim alabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
Tozlayıcıları rüzgar hakim yönünde olacak şekilde dağıtırsınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-11-2015
|
Alıntı:
biraz önce 3 tanesini değiştirdim 2 tane franguete kaldı onlarıda bi başa bi sona mı dikmeliyim bu arada ilginiz için teşekkürler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Baştan ve sondan 2. çukura dikiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |