![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-07-2012
|
Arkadaşın bildiklerine aç nice insanlar var ama yazdığı üç mesajdan biri doğrudan üyeyi küçümseyen mesaj. Yıllardır fidan sektöründe olan birinin tecrübelerini aktarıp sonra nazikçe sitem etmesi daha doğru olurdu. Kaldı ki forumdaki herkes Lilium'um evinin önünde fidan sırasında sabahlamıyor. Herkes kendi imkanı ile çevresinden alabildiği fidanları dikiyor. Gerçi DENİZLİDEN20 gibi hiç bir uyarı yapılmadan Chandler fidanı verilen fidanlıkların bilgileri nasıl sağlıklı olur bilemiyorum. Şaka gibi Acıpayam'da ılıman ceviz türü ile bahçe kurmak isteyeni hiç uyarmamak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşlar ben bir fidan üreticisi değilim, bahçemde chandler ağaçlarım var bu ağaçlarımdan küçük çapta bir şeyler yeni yeni yapmaya başladım, yapmamın sebebi de bazı arkadaşların adına doğru fidan ve güvenilir fidancı talepleri beni bu yöne itti, böyle bir talebi olana bu chandlerdir demek tüm sorumluluğu üzerime aittir. Diğer önerilerdeyse arada kalıyorum, ya aldatılıp kandırılmışsa, ben aldatmış kandırmış gibi olurum ki, böyle bir durum da kalmak asla ve asla istemem beni çok üzer. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-08-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Alıntı:
Araştırmadan, sormadan çevrenizden temin ettiklerinizle yetinirseniz sayın Lilium'un sitemleri ile karşılaşırsınız. Foruma bu kadar bilgi katkısı olanlar saygıyı hakediyorlar düşüncesindeyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne yapacağımı şaşırdım, yukarı bıyık aşağı sakal, ne fidancıya yaranabiliyorum ne ekene. Sağlık olsun ne diyeyim. Biz doğru bildiklerimizi (En azından doğru olduğunu düşündüklerimizi) paylaşmaya devam edeceğiz, o sitemleri göğüsleyemeyenlerin sitemlerini de göğüsleriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|