![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2014
|
Başlık altında çok faydalı bilgiler var gerçekten. Yazı yazan deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkürler. Emeklerinize sağlık. Kafamdaki bir çok soruya cevap buldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
evet ürün almaya başladım sayın dikili.tarif ettiğiniz yerleri biliyorum.o bölgede tuzlu su yok değilmi.arkadaşın 2006 da kurmuş olduğu cevizlik var(250 ağaç)çok güzel oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-05-2014
|
Alıntı:
Bölgede tuzlu su yok. Zaten yan tarafımda zeytinlik var. İyi ürün alınıyor. Tek korkum yeterli soğuklamayı sağlayamamak. Bahardada içine fiy ekecekler. Sanırım fidanlar içinde iyi olacak. Fidanlar şu anda 50 cm civarında. Başı vurulmuş. Bahara budama istemeyecek sanırım. Gelecek sene baharda budanacak. Baharda Dikili' ye gelince bahçenizi görmek isterim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
buyurun gelin sayın dikili.tahminime göre bahceye başkası bakacak.!!fiy, bakla bunlar iyi bir düşünce.hayırlısı olsun.chander ler her türlü ortama uyum saglayan bir agaç.problem olmaz .budamayıda kendinizin öğrenmenizi öneririm. kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-05-2014
|
Teşekkür ederim. Bahçeye başkası bakacak.İçine fiy ekip sulamasını yapacak. Biz Ankara'da yaşıyoruz. Ancak yazın gelebiliyoruz. Budama konusunda da sizden yardım isteyeceğm. Chandler içini tam dolduruyor mu? Soğuklama yeterli geliyor mu? İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|