![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-05-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-09-2014
|
Alıntı:
1.5 derinlikte kazar ve cikan topragin tamamina gubre katarak doldurursak, kokler 1.5 mt derinlige daha hizli iner. Ayni sekilde tum topraga gubre verirsek te sacak kokler gubreye ulasmak icin daha fazla yanlara gidecektir. Gubreyi kisitli alana verirseniz kokler de kisitli alanda gelisir. Bitki besin elementlerinin olmadigi topraga fidan neden kok uzatsin ki? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2012
|
Ben çocukken bizim burada bir ceviz ağacı vardı.Meyveleri normal cevizin nerdeyse iki katı kadar ve yuvarlak değil uzundu.Ve en önemlisi içi mor renkliydi.Nedir bu cevizin türü bilen var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Dibine 2 kg Leonardit madeni koyulmasi gerektigini nereden duydunuz veya okudunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
İlçe tarımdaki ziraat mühendisleri söyledi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
|
Yanmis havyan gubresinin ikamesidir Leonardit benim bildigim kadariyla. Ozellikle ceviz gibi cok yillik agac icin ilk tercih yanmis hayvan gubresi olmali diye biliyorum. O ziraat muhendislerine yeniden sorarak, buraya yazabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
|
Leonarditi topragımdaki organık madde eksikliği için verdiler. Yanmış keçi-koyun gübresini de her çukura 1 kürek atılmasını söylediler. Fazla atmayın dediler. Bu konuyla ilgigi 2-3 defa görüştüm. Aynı şeyleri söylediler. Sizin çukurun dibine fosfat koymamımı öneriyor sunuz? Şu anda arazimin olduğu yerde değilim. Kasımın 20 sinden sonra fidan dikmek için gideceğim tarlama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2008
|
Bunlar bence ezbere tavsiyeler. Siz ukaraymir'in tavsiyelerini dinleyin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|