![]() |
Sayın KAPTANzst, beyaz brukmansiya da turuncu gibi kokuyor mu? merak ettim teşekkürler.
|
Beyazda malesef koku yok
|
3 Eklenti(ler)
Neredeyse üç sene olacak, çok arsızlar, meydanı boş bulurlarsa yayıldıkça yayılıyorlar :)
Birkaç ay önceki durumu, malum hava çok sıcak çiçekleri etkilenmiş biraz. Eklenti 633877 Eklenti 633878 Eklenti 633879 |
Kışa doğru çelik köklendirip saksıya ektiğim bu güzel bitkiyi bahçeye ekim işlemini yaptım bakalım ne kadar büyüyecek ve çiçek verecek mi ?
|
2 Eklenti(ler)
2017 ilk çiçekler.
|
Sevgili Zafer İnandıklı, kışın dondular diye üzülüyordun bak ne güzel toparlamışlar, ellerine sağlık. Yoksa bunlar anaçtan ayırdıkların mı?
|
Alıntı:
Budayıp çelik yaptıklarımsa serada dondu. |
Alıntı:
|
Sarı burgmansia etrafına yoğun koku salar. Kokusu baharatımsı bir aromaya sahiptir.
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya devam.
|
1 Eklenti(ler)
Yaşı küçük olduğu için tek çiçek...
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahar'da saksıya alınıp kış'ı kapalı yerde geçirdi.
|
Zafer abi benimkiler neden açmıyor acaba bir türlü çiçek açtıramadım
|
Sizinkilerin neden çiçek açmadığını bilemeyeceğim.
Ben benimkilerin bakım şeklini yazayım. Sulama: gün aşırı. Güneş: günde 2-3 saat. Saksı 51 lt. Saksı harcı: cocopeat kompost karışımı. Gübre: 18+10+18 |
1 Eklenti(ler)
yorumsuz.
|
3 Eklenti(ler)
Katlı beyaz brugmansia
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Brugmansia
|
Brugmansia
1 Eklenti(ler)
Meleklerin borusu 3 katlı pembe. ^sene önce Zafer İnandıklı'nın hediyesi. Kendisine teşekkür ederim.
|
4 Eklenti(ler)
Suda köklenmeye başlayan yalın kat açan sarı,beyaz ve pembe brugmansia çelikleri.
|
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir ağaç. Acaba ben bu ağacı nerde bulabilirim. Teşekkür ederim .
|
Alıntı:
|
Brugmansialarınız çok güzel, maaşallah...Bu arada arka plandaki ve morumsu çiçekler açan sarmaşığın adı nedir?Ne kadar süre çiçek açıyor?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Arka plandaki, morumsu çiçek açan sarmaşığın adı nedir acaba ve çiçek açma süresi nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Kolay gelsin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arka planda görünen Solanum Rantonettii çalısıdır. Çiçeklenme baharda başlar(Akdeniz ikliminde), Kasım sonlarına kadar yoğunlaşarak devam eder. Güneşi sever, eksi 3-4 derece kısa donlara dayanıklıdır, daha uzun donlara dayanamaz. Bu başlıkta yazılanlar daha açıklayıcı ola bilir. |
1 Eklenti(ler)
3 renk çelikten 2 tanesi tutmadı.Bu somon veya beyaz renk olacak...
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçek deli. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Tüm Melek boruları kokulu mu bilmem ama bu çok nefis kokulu.
Eklenti 673955 Bir çiçek böylesi çok kokuluysa sn. h_doğan’ın çiçeği kadar bol açsa bilmem nerelerden hissedilir. Çok |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025