![]() |
Bu sene herkes beni solladı:(
Ama gelişme bendekilerde hızlı olacak , inanıyorum:D:D |
Bu geçen sene de çiçek açmıştı bir de diğeri açsada rengini görsek ne güzel olur:) Eminim sizinkide yakın zamanda çiçeklenir Kaptanzst
|
Alıntı:
|
Oooo süpermiş Almira'cığım teşekkürler birde çiçek açarsa ohh mis gibi ama sarı olandan eksik galiba:))
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl'ın ilk çiçeği;
Tam gün güneş ve bol su. Bu bitkinin olmazsa, olmazı. |
Ben de bugün Zafer İnandıklı'ya uğradım, bana ayırdığı çiçekleri hem de fazlasıyla aldım. Çok sevindim ama çok da mahçup oldum.
Güzel Brugmansialar inşallah bu sene donmazlar, yoksa çok üzülürüm. |
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişenleri bahçenin boş olan yerlerine dikmiştim, 2 tane kaldı..
Yer bulamasam kuytu bir sokak arasına gizlice dikmeyi düşünüyorum.. :p |
1 Eklenti(ler)
Aşırı sıcaklar yapraklarda bozulmaya yol açınca, yarı gölgeye aldım.
|
Alıntı:
Kocaeli Gölcük civarında semt pazarında brugmansia satan biri var ilgilenenlere irtibat kurabilirim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
zafer bey sizede bahsetmistinya bu iki melek borularinin renkleri ayri ayri olmasi gerekirken ikiside ayni renkten geldi yapacak birsey yok sanirim gönderirken cicekleri karistirmislar saygilar....
|
harika bir guzellik bendede olmasini cok isterdim
|
Bu renkler de çok güzelmiş sayın tarabyalı:) 15 gün yokluğumda benimkiler yapraklarını dökmüşler yeni yeni kendilerine geliyorlar.
|
sayin (günebakan) aradigim renk domates kirmizisi idi ikisini bir ismarladim internetten ama ayni rek cikmasi beni cok rahatsiz etti almanyadaki ogluma telefon ettim oglu bu cicekci bana ayni renkleri gödermis oglum itibata gecmis adamda bahane var iklim degisikliginden olmutur demis yani bu bir bahane yapacak bisey oldugunu sanmiyorum gelirken 4 renk getimistim bakalim onlar nasil olacak henüz cicek acmadilar hosca kaliniz saygilar.....
|
Doğru haklısınız beklediğiniz renk çıkmayınca insan kendini hem kandırılmış hissediyor hemde hayal kırıklığına uğruyor umarım diğerleri istediğiniz renk çıkar:) Güle güle büyütün.
|
meleklerin borulari
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=athena -asena;970928]
Alıntı:
|
Arkadaşlar benim çiçeğim kırmızı örümcek oldu 1 tane yaprağı kalmadı elimden geleni yapıyorum tavsiye edebleceğiniz birşey varmı.
|
K:confused:
Alıntı:
Isimak üzere bitkiden iner kendisini toprağa gömer tek çare karanlıkta el feneri ile bitkinin üzerinden toplayıp imha etmek bayaga büyük bir tirtil cinsidir size kolay gelsin |
Alıntı:
|
Sayın tarabyalı tırtıl olsa yaprakları yemezmi yaprakları bütün bir şekilde sararıp döküldü.
|
2 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları
|
Harika görünüyorlar:)
|
Alıntı:
|
Sayın Tarabyalı damates kırmızısı olandan buldunuzmu acaba?
|
Alıntı:
|
[QUOTE=tarabyali;1001616]
Alıntı:
Geçen sene donan çiçeklerin yerine kışın budama yaptığım çeliklerden çoğaltıp dağıtım bile yaptım . Şuan bahçemde ekili olanlar da çiçek yok 10 lt lik damacana da ekili olan da 5 adet çiçek var. Sıcaklardan sebep bahçelerle uğraşmıyorum kendi hallerine bıraktım. Size de kolay gelsin. |
3 Eklenti(ler)
Bahçeden son resimler.
|
Brugmansia
2 Eklenti(ler)
Benim 3 değişik renk olan Meleklerin boruları açtılar.
Sarı olannın formu çok güzel. |
Böyle bir güzelligi doya doya seyretmek cok şanslısınız ;)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer İnandıklı'nın armağanı olan benimkilerde, bu günlerde çok güzel açıyorlar.
Özellikle sarı çiçeklisi akşam saatlerinden itibaren (gündüz hava kapalı ikende ) çok güzel kokuyor. Pembenin kokusu çok hafif. Eklenti 328710 Eklenti 328711 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025