![]() |
1 Eklenti(ler)
Benim solanum bu anaçtan çeliklendi.
Adını bilmiyorum. Eklenti 537972 Şimdi coşkumun sebebi daha anlaşılır olmuştur. |
[QUOTE=Jezebel;1358270]Bu solanum beyaz. Mordan farklı olarak salkım salkım açıyor.
Çok kolay kökleniyormuş, göstermek istedim Sayın Jezebel büyüdüğünde muhteşem bir görüntü oluşacak , gerçekten çok güzel . Ben çimlenme de kullandığınız malzemeyi sormak istiyorum . Nedir ,daha çabuk köklendirmeyi mi sağlıyor ? Teşekkür ederim . |
Alıntı:
Galiba bitkinizin türü Potato Vine Sydney. Çok güzel bir çiçekmiş gerçekten. Eğer oysa burada biraz bahsetmiş. |
Alıntı:
Mayıs - Kasım ayları açıyor olması güzel bir haber. Burada da varmış. Ben o mavimtraklığı hiç görmedim ama, bembeyaz ;) Alıntı:
İddia edildiği kadar üstün bir köklendirme ortamı değil. Volkanik tüfün toz haline getirilmişinin kullanıldığını gördüm. Son derece başarılı olduğu söylendi, bulursam denerim. |
bende parkta buldum hemen 3 dal aldım inşallah köklenir aşık oldum ne güzel bişey bu
|
benim köklen medi beyazına aşık oldum
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz solanum biraz daha zorlansa mor olup çıkacak neredeyse...
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Evet Sn yarenimex, en büyük sorunu soğuk bu bitkinin. Daha önce büyük saksıda denedim ama saksıyı hiç sevemeyen bitkilerden biri. Sizin için de doyasıya tadını çıkaracağım:))
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Yürüyüş yaparken bir bahçenin köşesinde gördüm, öyle güzel çiçekler açmıştı ki,
beni kendine çekti, çok hoşuma gitti iki üç dal kopardım, eve gelince çiçekleri açmaya devam etsin diye öylesine suya koydum. İki hafta boyunca suda kaldıktan sonra çiçeği bitti bu dalları çöpe atayım dedim tam atacaktım ki dallardan biri köklenmeye başlamış, suyu değiştirip tekrar suya koydum. Sağ tarafta dik duran dal diğer iki dala göre biraz daha odunsuymuş, hem köklenmeye başlamış hem de yeni sürgünler vermeye başlamış. Eklenti 633146 Köklenmeye başlayan çelik. Eklenti 633147 |
1 Eklenti(ler)
Solanum çok güzel, hafif kokulu görsel şölen, neredeyse 11 ayın sultan.
|
Kudüs kirazı değil mi bu solanum lar
|
Alıntı:
adama ya bu kudüs kirazı işte yok kardeşim ismi süslü olsun diye yapmışlar dedi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025