![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada dikkat ettim filizleri sopadan daha hızlı büyüyor.Tahminen 2 aya kadar çelik alınabilecek hale gelirler.O zaman size gönderirim,fakat benim köklendirmemi beklemeyin onlarcası elimde kaldı.Keser sarıp sarmalar yollarım.Gerisi size kalmış. Önümüzdeki ay yine bana hatırlatırsanız iyi olur.Bakarsınız büyüyeceği tutar,unuturuz munuturuz.Çekinmeyim. |
Tamamdır, Önümüzdeki ay hatırlatma geliyorrrr
Peki Mcdogan,
Çok teşekkür ederim. Köklendirme sorun değil, susuz veya nemsiz kalmamış çelikler yeter bana... Sabırsızlıkla bekleyeceğim. Levent |
japon gülünün çelikleri ne zaman dikiklir.
bilgilendirirseniz sevinirim |
Çeşme'deki evde kırmızı, sarı, beyaz ve kırmızı-sarıdan boyu 3-4m kadar olmuş bol miktarda japon gülümüz var. Fotograflarını aradım ama bulamadaım. Çekince gönderirim. İsteyene de çelikler gönderebilirim, zira her yıl testere ile kesmek sureti ile ( dallar bilek kalınlığında) buduyorum. Yazın mangaldaki odun ihtiyacını böyle gideriyorum.
|
Japon gülü bulmak için çırpınan arkadaşlar bunu okurken sandalyeden düşecek..
|
istanbul'a göndermeniz mümkün mü?
|
Elbette. Doğayı seven insanlar için Mars'a bile gönderirim.
|
Alıntı:
Sizi şiddetle kınıyorum :D Hele ki böylesine yeşil dostu bir forumda !!! cık cık cıkk... :D |
Alıntı:
Şimdiden teşekkürlerimle... |
Alıntı:
Maltepe grubu hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için :dilli: :D :D |
Arkadaşlar hepsi not alınmıştır. Herkese yetecek kadar odun.. pardon çelik var. İtişip kakışmayalım lütfen. Düzgün bir sıra olalım.
Ancak bu arada cumartesi günü Denizli-Sarayköyde bir trafik kazası geçirdiğim için bir kaç hafta Çeşme'ye gidemeyeceğim sanırım. Ancak ilk gidişimde kucak kucak çelik toplayacağımdır. İlginize teşekkürler |
japon gülü
Alıntı:
|
Büyük geçmiş olsun... Umarım sadece maddi hasarlı bir kazadır...
|
Excellium geçmiş olsun..
Çelik almak için güllerde olduğu gibi mevsimi takip etmek gerekli olabilir.. Mine hanıma danışıp alın çelikleri bence.. |
Mine hn, Mine hn,
Japon gülü için ne zaman çelik almalıyız? Arkadaşlar itişip duruyorlar. Acelemiz var. |
Mine hanım bir kaç gün dışarda..siz biraz oyalamaya çalışın sıradakileri..
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun. Canınız sağolsun, araba yine olur, olmasa ne olur.(Vay be şiir gibi oldu:D )
Sağlığınız yerindeye önemli olan o. Ben sıradaki arkadaşları oyalarım siz dert etmeyin. (Bu durumda 2 dal fazladan hak ederim değilmi. Bu çiçek sevgisi yüzünden, nerde ne görsem, duysam istiyorum, allah sonumu hayır etsin. |
Geçmiş olsun
|
BENDE ÇELİK İSTEYEBİLİR MİYİM?
yANMASIN ATEŞLERDE |
Alıntı:
size mukabilnde şayet isterseniz sizde yoksa katmerli sarı, katmerli, siklamen pembesi veya (vişneçürüğü) , ve katmerli somon rengi patlıcan rengi çizgili yollıyabilirdim. saygılar |
Sn praecox olmazki ama böyle nispet yapar gibi :) Bana ne bende istiyorummm :) Aradığınız çiçek varsa adını yazında yerine bulabildiklerimden veririm :)
|
Sn praecox ayıp olmazsa ben de isteyebilirmiyim.Japon gülüm hiç yok sizdede maşallah herbir çeşitinden mevcut.Hepsinden mümkünse çelik isteyebilirmiyim..
|
merhaba Excellium çeliklerden bende isteyebilirmiyim ben gelır alırım altındag semtındeyım
|
Arkadaşlar sıraya girelim :) Sn praecox'dan ses yok ama biz sırayı bozmadan bekliyelim belki iyi halden renk-renk çelikleri alırız :)))
|
bir japon gülü çeliğim bile yok
Daha önce vardı ama tutturamadım.Bende japon gülünün hiçbir rengi yok.Çelik-lerin Mart ayında alınması mı uygun?
|
Sıra mıra göremiyorum özelime yazan götürüyor. Bence burda neyi bekliyorsunuz ki... :)
İstek ve talepleri büyük miktar özelimden karşılıyorum. son bir kaç çeliği beyaz katmerli ile takasa ayırdım ama şansınızı yine d bir deneyin derim... ya tutarsa... :) |
Alıntı:
Ama işler hep böyle yürür :) |
Alıntı:
Özelede yazdım ama ses seda yok. Şimdi ne yapayım ? :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025