![]() |
bayıldım.ben dünyadan bihabermişim.ne kadar çok çeşit var.benim hiçbirinden haberim yok.gerçek kelebek gibi çok zarif.emeğinize sağlık.allah nazardan saklasın.
|
Bu mavi kelebek çok güzelmiş .
Bakalım kış bakımı nasıl olacak . Soğuklara dayanıklılığı nasıl acaba ? |
Alıntı:
|
bu tohumları hangi ayda nasıl çimlendirmek gerek.
|
Alıntı:
|
Çok şükür , arı görevini arılar yapmış demektir bu ;)
Çok tomurcuk olduğu için tozlaştırma yapmayı ertelemiştim . İsabet olmuş . |
Arı Mayaya gerek kalmamış:)Jezebelciğim son iki gündür rüzgar da çok kuvvetliydi, doğal etkenlerle tozlaşma olmuş:)
|
Süper...
Dünya gözü ile canlı canlı bir mavi kelebek gördünüz, ilk yılı olmasına rağmen çok da güzel açmış, bakalım seneye nasıl olacak. |
2 yıl önce Adalet hanım la tohumdan denememiz olmuştu. Malesef ikimizde başaramamıştık. Sizde çiçekli halini görmek büyük keyif verdi. Tekrar tohum alıp denemeyi düşünmeye başladım bile...
|
Bana tohum yasak :(
|
benim eve hayvan getirmem yasak.henüz tohum yasağım yok.ben alabilirim.
|
Açmaya devam ediyor
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzel:) Bir ara tohumunu almaya niyetlendim. Forumdaki mesajlardan sonra vazgeçtim. Gözüm kaldı:o
|
Bitki olarak alın , satıcının linki buralarda var .
Sayın oceanheart aldı aynı satıcıdan , çok güvenli . |
Maşallah diyelim, nazarlardan korunsun:) Ellerine sağlık arkadaşım:)
|
Haydi link aramayaaa :D
|
Çok güzel sevgili jezebel ,hayranım ben bu çiçeğe nasıl etsem nerelere gitsem :))
|
Alıntı:
|
Link buydu
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?...m=150475536525 Ancak şu an satışta yok . Bu satıcıda dönem dönem oluyor , çok da güvenilir , Almanyada . Ara ara kontrol ederseniz , mutlaka çıkar satışa ;) |
Demek ki burayı takip edicez. Ben bir ara yine tohum alıp tekrar bir deneme yapayım bari :D
|
Elinizde varsa neden olmasın ,
3 tohuma ne kadar vermiştim hatırlayamadım , ama 10 liradan fazlaydı... ;) |
Alıntı:
Bu güzellikleri bizlere sergileyen herkezi kutluyorum . Sevgili Jezebel emekleriniz boşa gitmesin .Ellerinize sağlık ... |
Çok güzel bir çiçek bayıldım İzmire geldiğimde ağaçnet üyelerinin evlerini tek tek ziyaret etsemmi acaba diyorum.selluka, mavi kelebek, susümbülü harika şeyler.
|
Gerçekten güzel bir çiçek.Görsel şovu çok güzel.Türkiyede satan bir fidanlık yok mu ki. ?
|
Ben de gittigiyor.com da gezerken gördüm ve aşık oldum bu çiçeğe, çiçek hakkında araştırma yaparkende bu siteyi ve mavi kelebek çiçeği hayranlarını gördüm :) oldukçada bilgi sahibi oldum, 4 tohumuda çıtlatıp suya attım :)) sonuçları bekleyip göreceğim, sonuçtan hepiniz bilgilendireceğim....
|
Alıntı:
Bu mavi aşkı böyle böyle başlar ... |
teşekkürler
:p çok teşekkür ederim, çiçeğinizi gerçekten kıskandım :dilli: umarım benimde olur, bu arada maşallah diyeyimde nazar değmesin :p
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba Sn. Jezebel,
Sayenizde benim mavi kelebeğim de geldi ama ışıksız kaldığı için mi bilmem mavi değilde mor renkli benimkisi.Bilirsiniz mor anemonlarında fotoğrafı çok güzel mavi renkte olur ama aslında mordur yani buda onun gibi.Sizinki de öyle mi acaba.Diğer taraftan bitki süper sağlıklı ve dediğiniz gibi 10 günde geldi. |
Sn.oceanheart maşallah çok güzel görünüyor, güle güle büyütün:)
|
Sayın oceanheart gözünüz aydın ;)
Bence ışıktan öyle görünüyordur . Doğal ışıkta bakın siz ona . Gün ışığında herşey daha farklı görünür , benimkinde mavinin tüm tonlarını algılıyorum ben . Yeni geldi sanırım ... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025