agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Çalılar
(https)

Beğeni Düzeni4769Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-08-2013, 06:41   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2011
engelstrompeten burgmansia

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnunal Mesajı Göster
Sayın tarabyalı'dan gelen çeliklerden yetiştiğim melek borazanları haziranda çok güzel çiçeklendiler havalar aşırı sıcak gidince çiçek açmayı bıraktılar havalar serinleyince yeniden bol çiçek açmalarını bekliyorum. Boyları yaklaşık olarak 2 metreye ulaştılar. Yarı gölgede olanlar azda olsa çiçek açmaya başladılar.
Sayin (smnunal) güle güle büyütün cicek mutluluk demek esinize bile bir demet gül verseniz nasil mutlu oldugunu görürsünüz bunlarda sizi mutlu ettiyse herika birsey ama benim tavsiyem melek borularina bol bol su cok aci günesten uzak bulabiliyorsaniz iki haftada bir özel Vitamin

tarabyali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-08-2013, 06:49   #2
Ağaç Dostu

tam yol kenerinda gelen gecenin özel olarak dikkatini cekiyorlar

Eklenen Resimler

Eski 27-08-2013, 15:38   #3
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarabyali Mesajı Göster
Sayin (smnunal) güle güle büyütün cicek mutluluk demek esinize bile bir demet gül verseniz nasil mutlu oldugunu görürsünüz bunlarda sizi mutlu ettiyse herika birsey ama benim tavsiyem melek borularina bol bol su cok aci günesten uzak bulabiliyorsaniz iki haftada bir özel Vitamin

Sayın tarabyalı,

Güzel sözleriniz için teşekkürler. Bunlar sizin evlatlarınız emin ellerde büyümeye devam ediyorlar ve bize de mutluluk veriyorlar bu mutlulukta sizin payınız içinde ayrıca teşekkürler. Sulamayı çok sık yapıyoruz her gün sabah akşam suları eksik olmuyor vitamin konusunda yaklaşık olarak 15 günde bir ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Sadece sıkıntı Temmuz ayı ortasından beri sürmekte olan aşırı sıcaklar tüm bitkilerimizi fazlasıyla etkilediler.

Melek borazanları haziran ayında çok güzel çiçeklerini sergilediler şimdilik sıcaklardan dinlenme dönemindeler havalar serinlemeye başladıklarında tekrar güzel çiçeklerini bizlerden esirgemeyeceklerini ümit ediyorum.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-08-2013, 08:41   #4
Ağaç Dostu

(engelstrompeten burgmansia) pembe buda en kolay büyüyenlerden biri ilk baharda cicek acmaga baslar tüm yaz araliklarla devam eder,

Eklenen Resimler

Eski 31-08-2013, 22:03   #5
Ağaç Dostu

egülnur's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2012
Sevgili Zafer İnandıklı'ya hesap verme sorumluluğum varmış gibi üzülüyorum onun bunu istemediğini bilsem de.Neyse ki saksıdan bahçeye geçirdiklerim iyi durumda. İşte onlardan biri. Bu yıl çiçek vermese de kışı dışarda geçirecek kadar güçlenmesini istiyorum.

Eklenen Resimler

egülnur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-09-2013, 13:37   #6
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi egülnur Mesajı Göster
Sevgili Zafer İnandıklı'ya hesap verme sorumluluğum varmış gibi üzülüyorum onun bunu istemediğini bilsem de.Neyse ki saksıdan bahçeye geçirdiklerim iyi durumda. İşte onlardan biri. Bu yıl çiçek vermese de kışı dışarda geçirecek kadar güçlenmesini istiyorum.
sayin (egülnur).hanim merhaba nekadarda bodrumda otursaniz dahi bu cicegin ilk yili sanmiyorum kisi disarida gecirsin cünkü kendisini koruyacak köke sahip olmasi gerek buda ilk yilda olmaz diye düsünüyorum saygilar...

Etiketler
zafer inandıklı

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025