![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
çocuklar da poşetle şeker toplamaya mı geldiler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
engelstrompeten burgmansia
aslinda bir sobahar cicegi ama koku bakimindan ilkbaharda acan cicekler su ankinden daha iyi kokuyorlar .kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
bu bitkilerin yükselmesini sağlayıp ağaç formuna nasıl getirebiliriz. alt tarafları devamlı budamamız yeterli olur mu? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Meleklerin borazanını dipten budasam ağaç formu alırmı? ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
bende sarı, beyaz katmerli, pembe, lila rengi türlerinden mevcut bunun dışında renge sahip olup bana gönderebilecek kimse varmı ? daha önce kırmızı gönderilmişti ama kendiliğinden dipten çürüdü malesef. şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürederim tarabyalı en kısa süre de budayacağım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2011
|
Çelikten yetiştirme.
Acaba bu aylarda çelik alarak yetiştirmek mümkün olur mu? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2014
|
Sayın Yenibon merhaba,Kasım ayında da çelik alarak yetiştirmek mümkün,üstelik çok zahmetsizdir. Çelik için gerekli yapmanız gereken 2 şey var. Aldığınız çeliği su dolu bir kavanozla,güneşli bir pencere önüne bırakmanız yeterli.15 günde kökler oluşacaktır.Suyunu 3 günde bir değiştirmeniz ve kullandığınız suyun klorsuz olması köklenmeyi hızlandırır.Bir ağzı açık kap içerisine doldurduğunuz suyun içindeki klor 3 günde uçup,sudan uzaklaşacaktır.Kolaylıklar diliyorum.SELAMLAR gönderiyorum... Düzenleyen Dumlupınar : 31-10-2014 saat 20:26 Neden: imla hatasi |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Önümüzde ki hafta uygulayacağım. En uygun çeliği nasıl alabilirim? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Alacağınız çelik için yukarıda cevap yazdım.Alıntılı olarak tekrar belirtmek istedim.SELAMLAR... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
S ayın Nevzat,YeniBON,Milla teşekkür ederim.Gelişmesi nasıl olacak bakalım.Sevgiyle kalın... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
YeniBON Yazlıkta bu çiçeğin pembesi ve beyazı var gidersem çelik alıp deneyeceğim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Selamlar Düzcede bu çiçeği dışarıda nasıl kışlatabilirim? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2014
|
Arkadaşlar ***, Foruma yeni katılmış üye olarak öncelikle hepinize selamlarımı sunarım. Ben de bir çiçek meraklısı olarak bu melek borazanlarından yetiştirmek istiyorum. Fakat karasal bir iklimde olmamız nedeniyle bu çiçeği satın alabileceğim bir çiçekçi bulamadım. Sonra bu siteyi keşfettim. Anladığım kadarıyla bu çiçeği kendi içinizde çelikleme yoluyla birbirinizle paylaşıyorsunuz. Bu nedenle siz değerli form yöneticisi ve diğer form üyesi arkadaşlardan bu çiçeğin çeşitlerini bana da gönderebilecek arkadalardan yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
YeniBON tekrar merhaba,nasıl çelik alırsanız alın sorun çıkarmaz.Ancak yine de elinizle koparmadan,keskin bir bıçak yardımıyla tahta kurşun kalem kalınlığında bir çelik daha sağlam köklenecektir. Bir de sağlıklı kök oluşumu için artık havaların soğumaya başlamasıyla oda içindeki güneş alan pencerenin önü daha iyi olur.Güneşi perdenin arkasından da alabilir. Eğer çervrenizde somon renkli olanı varsa, bahçede çok güzel görünüyor.SELAMLAR... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler. Belirttiğiniz şekilde uygulayacağım. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Cok guzeller bir de kokulari gelseydi Amasyaya |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-06-2014
|
Sayın Zafer bey, brugmansialarınız çok güzel. Bende beyazı var. Sarısını geçen gün bir site önünden çelik olarak aldım. Sizde farklı renklerden varsa ve eğer gönderme imkanınız olabilirse çok sevineceğim. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten de harika görünüyor bayıldım ![]() |
|