![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Son zamanlarda karşıma pek çıkmıyor. Sapanca nispeten temiz olmasına rağmen gördüğümü hatırlamıyorum. Çıksa bile yürüyüş yolunda, parklarda filan görüyorum. Tadına bakmak isterdim ama havanın kirli olduğu yerde yetiştikleri için yedikten sonra zehirlenme tehlikesi yaşamak istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ozellikle kentparklarinda karsiniza cikarsa meyvelerini yikadiktan sonra guvenle yiyebilirsiniz Mantik olarak soludugumuz havadaki partikuller meyve uzerinde olacagi icin zehirlenme riski nefes alirken oldugu kadardir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Seralarda köklendirilecekse hemen her mevsim çelikle üretim yapılabilir ama en uygunu erken ilkbahardır. Aksi halde kış sonu ve ilkbaharda alınan çeliklerden elde edilen fidanlar yeterli kök gelişimi sağlayamayacağı için kış ayına yeteri kadar güçlü giremezler. Bu nedenle de kışı geçirmeleri çok zordur. Bu uygulama çelikle üretilebilen hemen her tür için geçerlidir. |
|
|
|
![]() |
|
|