![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Leylağı bende çok seviyorum ama bahçemiz olmadığı için saksıya diksem acaba olurmu ![]() Kaç kere yasemin diktim olmadı, leylekta çok güzel kokar, rengini kokusunu çok seviyorum eskiden dedemin bağında vardı. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günsu, bize ne oluyorsa bu "eski" lerin yüzünden oluyor Belli bir yaşa kadar önemsemediğimiz nesneler ve kavramlar, gene belli bir yaştan sonra ön plana çıkıyor işte. Buna çiçekler ve ağaçlar da dahil.Ne yapıp edip, beyaz ve mor leylak çeliği bulmam lazım baharda ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İş çıkaracaksın başıma. ![]() Vermek kolay, kargoya vermek zor geliyor bana. Tembellik başa beladır demişler. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Yaseminin dalını kesmeden toprağa eğerek gömün 6 ve ya 7 ayda köklenir deneyin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
Merhaba Acaba bu leylaklar hep böyle cılız bir gövdeyle mi kalıyor? Benimkiler 3 yıllık ama gövdelerinde pek bir kalınlaşma göremiyorum. Kışın kuvvetli rüzgar estiğinde kırılacakmış gibi geliyor bana. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Deniz Yıldızı : 18-04-2012 saat 22:36 Neden: kelime hatası |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Koruyup kollamaya devam edin sayın Denizyıldızı..Zamanla ağaççık haline geldiğini göreceksiniz.. |
|
|
|
![]() |
|
|