![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-04-2015
|
çok harika görünümlü bir bitki çit yapımı için de çok şık bence Ülkemizde yetişmiyormu acaba? bu bitki hakkında bilgiye sadece burda ulaşabildim.umarım üreticiler bu bitkiyi satışa sunar . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
ixoralar çok yavaş büyüyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeğini görürsek kırmızı olacaktır. Çünkü satılan tohum karışık değil sadece kırmızı renkli çiçeğe aitti. Ne bileyim büyümek için köklerin saksıyı doldurmasını mı bekliyor. İxora hakkında araştırma yaparken özellikle ilk yıl küçük saksıda tutulması gerektiği yazıyordu. Belkide bu sebeptendir. Bakalım başka renk tohum bulabilecekmiyiz ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Pembe ve canlı bitki buldum. Sıcaklardan korkuyorum. Çıplak kök gönderecekmiş çünkü. Eylülden sonra kısmetse ![]() Ixora Chinensis Lamk Pink Ixora SPP West Indian Jasmine 1 Healthy | eBay |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende almayı çok isterdim ancak 2 defa ürünlerim gümrükte kalınca gözüm korktu. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Taktım ben bunlara, illa illa benim de olmalı ![]() Buradan tohum aldım O pembe olanı da canlı olarak aldım, yaşar umarım da yüzüm kara çıkmaz ![]() Şu an kargolarda uzuun yollardan gelecek, ambalaj uygunsa hiç bir şey olmaz. Aman yurtdışındaki arkadaşlara ve akrabalara ben yalvarmaktan daraldım, onlar da benim sonsuz istek ve taleplerimden bunaldılar. Artık ne gelirse bahtıma. |
|
|
|
![]() |
|
|