![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bu solanum beyaz. Mordan farklı olarak salkım salkım açıyor. Çok kolay kökleniyormuş, göstermek istedim. ![]() Çok sevindim ![]() Düzenleyen Jezebel : 21-02-2015 saat 19:11 Neden: cepten gözlüksüz yazınca bu kadar oluyor :( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
Galiba bitkinizin türü Potato Vine Sydney. Çok güzel bir çiçekmiş gerçekten. Eğer oysa burada biraz bahsetmiş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
[QUOTE=Jezebel;1358270]Bu solanum beyaz. Mordan farklı olarak salkım salkım açıyor. Çok kolay kökleniyormuş, göstermek istedim Sayın Jezebel büyüdüğünde muhteşem bir görüntü oluşacak , gerçekten çok güzel . Ben çimlenme de kullandığınız malzemeyi sormak istiyorum . Nedir ,daha çabuk köklendirmeyi mi sağlıyor ? Teşekkür ederim . Düzenleyen aleydi : 24-02-2015 saat 01:26 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mayıs - Kasım ayları açıyor olması güzel bir haber. Burada da varmış. Ben o mavimtraklığı hiç görmedim ama, bembeyaz ![]() Alıntı:
İddia edildiği kadar üstün bir köklendirme ortamı değil. Volkanik tüfün toz haline getirilmişinin kullanıldığını gördüm. Son derece başarılı olduğu söylendi, bulursam denerim. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|