![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2017
|
Alıntı:
Nadir diye nitelendirdiğim nereden bulabileceğimizi sorup resimden alıntı yaparak yazdım ama çıkmamış şimdi resmi kopyalayarak yükledim. Facebook grup bağlantısı için de çok teşekkürler Daha sizden öğreneceğim çookk bilgiler mevcut. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onun adı Hibiscus schizopetalus. Sadece dal uçlarından çiçek açıyor. O yüzden budayamıyorum. Zaten annesini bu yüzden öldürmüştüm, çoğaltayım derken küstürdüm. Köklendirmeye çalıştıklarımdan sadece bir çelik köklendi o da bu. Her zaman başarılı olunamıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Facebook hibiscus grupta Vs. benimle iletişime geçebilir misiniz ? Özellikle hangi çeşitleri istersin diye soruyor ve ben az bulunan veya kıymetli çeşitleri bilmiyorum. Sizdeki schizopetalus ta mevcut. Düzenleyen engnkucuk : 16-11-2019 saat 07:27 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-05-2014
|
Alıntı:
Sayin Jezebel eger mumkunu varsa bahara dogru ucret karsiliginda bu hibiscusun celiginden bana gonderebilirmisin? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yetişmişi var. https://www.ebay.com/itm/Hibiscus-schizopetalus-Gorgeous-tree-Nice-trees/123766601594?hash=item1cd110777a:g:lIQAAOSwpj1dzEd z Ben gönderemem. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sizler bu Siteden Hibiscus temin ettiniz mi ? Geçen gün paylaştığım Hibiscus tomurcuğu hakkında görüşünüz nedir ? Sizlere sürekli bir şeyler sorup öğrenmek bilgi almak istiyorum kusuruma bakmayın.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Engin bey bu seçenek bize, size ve bana kapalı. eBay Türklere satmıyor çünkü Türk bankaları ve PayPal anlaşamadı. Talepte bulunan üye Oslo'da oturuyorum demiş, yani Türkiyede değil. Rahatlıkla bu çiçeği alabilir çünkü satıcı dünya çapında gönderim yapıyor. Norsk Yeni Üye Giriş Tarihi: 29-05-2014 Şehir: Oslo Mesajlar: 9 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Şimdilerde açan çiçekleri çapraz tozluyorum veya öyle yaptığımı sanıyorum sonuçları sizlerle paylaşacağım.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|