![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2017
|
Alıntı:
Flower Show İstanbul Fuarında şansımızà inşallah bulurum. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
İnternette tohum ve canlı bitki de vardır. Tohumundan bitkisine, ucuzundan pahalısına ![]() https://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...B&gclsrc=aw.ds Mesela tohumdan yetiştirmek çok keyifli. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sağolsun üşenmedi defalarca yolladı ithal tohum |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Facebook taki gruplar da uzun uğraş ve aramalarımda birkaç kişiye ulaştım ( Birçoğu bayan olduğu için yanlış anlaşılma da olabiliyor ) 4 katmerli 2 katsız renk japon gülünü temin ettim şimdi sıra da bunları büyütmek var. Tayland Hindistan her yıl giden gezgin bir abimiz var ondan da kalan çeşitleri temin etmesini rica edeceğiz. Teşekkürler Jezebel.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
tturt ( Taner Turt) arkadaşımız tohumdan birçok Hibiscus üretti. Hatta eliyle tozlaştırıp kendi adına tescilli bir tür üretti. Ben naçizane 3-5 bitki bakan biriyim. Kimseye birşey öğretmek haddimi aşmak olur. Keyif aldığınızı yapın. Ben soda şişesinde köklendiriyorum sadece. Ha keşke bol vaktim olsa daha farklı üretim yapsam , yok. Haha “ kalan çeşitleri “ miş kalanlar derya deniz, elde etmeye ömrünüz yetmez. Çok güldüm, Allah da seni güldürsün.Kolay gelsin. Düzenleyen Jezebel : 20-10-2019 saat 00:19 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Kalan çeşitler derken beğendiğim birkaç çeşit veya forumda gördüklerim. Tüm çeşitlere ne yer nede para yeter. Sizi güldürdüysem ne mutlu bana.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Püskül gibi kök olunca toprağa geçiriyorum. Somurtarak bitki yetişmez, gülelim eğlenelim, bu dünya kimseye kalmıyor. Nasıbimize düşen zaman dilimine ne kadar çok çiçek ve kahkaha sığdırırsak kardır. ![]() Düzenleyen Jezebel : 22-10-2019 saat 00:39 Neden: çiçek ve kahkaha yazmayı atlamışım aceleden |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
Sayın Jezebel Püskül gibi kök olmaz cürür diye düşünmüştüm. Benim denememde şişede 2 haftada hiçbir köklenme olmadı. Ne kadar bir sürede bu kadar kök oluşuyor şişede ki su değişimini hangi aralıkta yapıyorsunuz.. |
|
|
|
![]() |
|
|