![]() |
|
|
|
#61 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Alıntı:
. İstediğiniz renkleri yollamaktan zevk duyarım fakat şu anda sopa gibiler.Diplerinden filiz veriyor ama çeliklenecek kadar değiller.Daha çok küçükler.Fotolarını çeker yollarım.Bu arada felaket yaprak döküyorlar .Kış geldi diyemi yoksa bir dertlerimi var.Onlarda ben gibi kış geldimi depresyonamı giriyor ne?Onları bulana kadar canım çıktı birde kururlarsa dayanamam(gider birer tane daha alırım dermişim ).Bu arada dikkat ettim filizleri sopadan daha hızlı büyüyor.Tahminen 2 aya kadar çelik alınabilecek hale gelirler.O zaman size gönderirim,fakat benim köklendirmemi beklemeyin onlarcası elimde kaldı.Keser sarıp sarmalar yollarım.Gerisi size kalmış. Önümüzdeki ay yine bana hatırlatırsanız iyi olur.Bakarsınız büyüyeceği tutar,unuturuz munuturuz.Çekinmeyim. |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-10-2006
|
japon gülünün çelikleri ne zaman dikiklir. bilgilendirirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-10-2006
|
Çeşme'deki evde kırmızı, sarı, beyaz ve kırmızı-sarıdan boyu 3-4m kadar olmuş bol miktarda japon gülümüz var. Fotograflarını aradım ama bulamadaım. Çekince gönderirim. İsteyene de çelikler gönderebilirim, zira her yıl testere ile kesmek sureti ile ( dallar bilek kalınlığında) buduyorum. Yazın mangaldaki odun ihtiyacını böyle gideriyorum. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Ağaçsever
|
Elbette. Doğayı seven insanlar için Mars'a bile gönderirim. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizi şiddetle kınıyorum Hele ki böylesine yeşil dostu bir forumda !!! cık cık cıkk... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdiden teşekkürlerimle... |
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Alıntı:
Maltepe grubu hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Ağaçsever
|
Arkadaşlar hepsi not alınmıştır. Herkese yetecek kadar odun.. pardon çelik var. İtişip kakışmayalım lütfen. Düzgün bir sıra olalım. Ancak bu arada cumartesi günü Denizli-Sarayköyde bir trafik kazası geçirdiğim için bir kaç hafta Çeşme'ye gidemeyeceğim sanırım. Ancak ilk gidişimde kucak kucak çelik toplayacağımdır. İlginize teşekkürler |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
japon gülü
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Ağaçsever
|
Mine hn, Mine hn, Japon gülü için ne zaman çelik almalıyız? Arkadaşlar itişip duruyorlar. Acelemiz var. |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun. Canınız sağolsun, araba yine olur, olmasa ne olur.(Vay be şiir gibi oldu )Sağlığınız yerindeye önemli olan o. Ben sıradaki arkadaşları oyalarım siz dert etmeyin. (Bu durumda 2 dal fazladan hak ederim değilmi. Bu çiçek sevgisi yüzünden, nerde ne görsem, duysam istiyorum, allah sonumu hayır etsin. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Ağaç Dostu
|
BENDE ÇELİK İSTEYEBİLİR MİYİM? yANMASIN ATEŞLERDE |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Kaybettik...
|
Alıntı:
![]() size mukabilnde şayet isterseniz sizde yoksa katmerli sarı, katmerli, siklamen pembesi veya (vişneçürüğü) , ve katmerli somon rengi patlıcan rengi çizgili yollıyabilirdim. saygılar |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn praecox olmazki ama böyle nispet yapar gibi Bana ne bende istiyorummm Aradığınız çiçek varsa adını yazında yerine bulabildiklerimden veririm ![]() |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn praecox ayıp olmazsa ben de isteyebilirmiyim.Japon gülüm hiç yok sizdede maşallah herbir çeşitinden mevcut.Hepsinden mümkünse çelik isteyebilirmiyim.. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
merhaba Excellium çeliklerden bende isteyebilirmiyim ben gelır alırım altındag semtındeyım |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sıraya girelim Sn praecox'dan ses yok ama biz sırayı bozmadan bekliyelim belki iyi halden renk-renk çelikleri alırız )) |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
bir japon gülü çeliğim bile yok
Daha önce vardı ama tutturamadım.Bende japon gülünün hiçbir rengi yok.Çelik-lerin Mart ayında alınması mı uygun? |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Kaybettik...
|
Sıra mıra göremiyorum özelime yazan götürüyor. Bence burda neyi bekliyorsunuz ki... ![]() İstek ve talepleri büyük miktar özelimden karşılıyorum. son bir kaç çeliği beyaz katmerli ile takasa ayırdım ama şansınızı yine d bir deneyin derim... ya tutarsa... ![]() |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Ama işler hep böyle yürür ![]() |
|