![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Eovyn, aman güllerinizi rahatsız etmeyin, kendinize hakim olun ![]() Toprağınız derin olmasa da gülleriniz kökleneceklerdir, ancak seneye Son bahara kadar onlara dokunmayın, şimdi sürgün verdiğine bakmayın, çeliklerin içinde kalan enerji ile sürgün verebilirler, bu onların köklendiği anlamına gelmez. Ben iki yıl kadar bekletiyorum yeni çelikleri, bitki bir yıl sonra iyi bir gelişim gösteriyorsa tutmuş demektir, seneye bu aylarda yerine dikebilirsiniz ancak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
sanırım herekese lazım olacak
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Alıntı:
Aslında bu portakal renkli oluşumu görüyoruz doğada değil mi? Güller yaşlanıp taç yapraklarını döktükten sonra geriye şişkinleşmiş oluşan yapı değil mi bu meyve? Bilen var mıdır?? Merak ettim şimdi.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
Sn arıkuşu ve Sn Eoveyn Bu sitede ana tema 'Bilgi paylaştıkca büyür.Bende elimden geleni yaptım. Benim asıl merak ettiğim konu güllerin hangisi erkek hangisi dişi onu nasıl anlayacağız.Umarım bu konuda bilgisi olanlar bizlerle paylaşır. Düzenleyen akcan67 : 18-11-2009 saat 22:25 Neden: Düşük cümle |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Alıntı:
bence gül yetiştirmek isteyenler için çok iyi bir kaynak. çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Alıntı:
bilen anlatırsa sevinirim saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Çok teşekkür ederim Sayın Adalet Yağcı.. Onları uzun bi süre rahat bırakıcam. Uzun bir süre ![]() Düzenleyen Eovyn : 18-11-2009 saat 10:53 Neden: yanlış yazım |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|