![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
jezebel hanım,uzun zamandır sitede dolaşmakla birlikte ilk kez bu çiçek nedeni ile aktif olmaktayım,kısacası sizinle aynı kaderi paylaşmışız, benimde geçen sene ektiğim mavi kelebek çiçeği 2 metre kadar büyümüşken şubat ayında tamamen dondu, çok şükür kökü domamış yeniden fışkırdı gayet güzel büyüyor,ancak sizin çiçeğiniz daha evvel çiçeklenmişmiydi,şimdi çiçeği varmı,ne zaman açmasını bekliyorsunuz,bu vesile ile iyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Maalesef , geçen sene tohumdan tek bu çimlendi . Şübatta dondu . Sonra coştu derken , bir gün iş dönüşü tüm yeni sürgünleri boynu bükük buldum . Acilen kökü çıkardım ve bir çok yerde çürüme gördüm . Galiba kökte de donma sonucu çürüme başladı . Aldığım çeliği görüyorsunuz , şimdi bir tek o var . Kök maalesef aldığım uzman desteğine rağmen yaşamadı . Çeliğin saksısını değiştirdim , büyüme ve gelişme var , çiçek yok . Benim için hayatta kalması bile yeter . 1 yaşını yeni doldurdu ![]() "Çiçeklenme 2 ' ci yılında olur" yazıyor kaynaklar . Düzenleyen Jezebel : 13-06-2010 saat 15:58 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|