![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni üye olduğu için yazdım zaten sevgili Jezebell eski olsa bilir zaten yüklenmek gibi bir maksatım yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Sn.Gondag bahçeniz muhteşem görünüyor.Ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
maviiiişşşşşşş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
mavişşşler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
mavilere devaam...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
sn. fatmadundar,teşekkürler, yarı gölge bir yerde tutun,yakın çevresine destekler yerleştirin,toprağını sürekli nemli tutun,özellikle şiddetli öğlen güneşinden sakının, sevdiğiniz zaten belli,...başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
sn.fatmadundar teşekkürler çok naziksiniz, inşallah gönlünüzce olsun,2.yıldan evvel açmıyor ama sn jezebelin yazdığı gibi uygun bir dalından yapacağınız daldırma çok kısa zamanda çiçekleniyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
maşallah , kutlarım. Sevgili Jezebel, bir an önce lütfen tohumları ekin, komşuda çimlenir bize de gelir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Endamı güzel ama kendisi ince ve narin, az ışıktan olsa gerek ![]() Tekrar tebrik ediyorum, gözlerim yaşardı, İzmir 3:1 önde. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tepe almayı düşünmüyor değilim. Ama alacağım tepenin çeliklemeye uygun boyuta gelmesini bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çelik almak için alacağınız çelik yarı odunsu halde, iki parmak arasında sıkıştırdığınızda esneklik göstermesi gerekmekte- yani sıkıştırıp bıraktığında eski haline anında dönmeli, ezilme ve şekil bozukluğu olmamalı ![]() Başka dallarla bu denemeyi yapın ve nasıl bir duygu olduğunun ayrımına varın, sonra da bunu mavi kelebeğinizin üzerinde deneyin. Bence henüz çok çok erken.Aşırı sulamaktan kaçının. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
|
Alıntı:
Saksısını bence ellemeyin ama sıvı takviye yapın. Çok kıymet verdiklerimizi aceleci kararlarla ve daha iyi olsun derken kaybediyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Kaybettik
|
Yok yok bu böyle olmayacak kesin bir deneme daha yapmam lazım. Vallahi Orkuncum iki deneme yapıp yeterince çatladım zaten. Birde tohum olup gelecek diye beklerken olmayan sabrımda kalmayacak ![]() Hava bir parça ısınsa bir parça güneş görsek hemen çimlenecek tohumlar. Haziran geldi güneş görmedik. Ama kararlıyım tohum alıp deneyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
İşte benim kelebeklerim ikisinide henüz dışarı çıkarmadım havaların kendine bile hayrı yok güvenemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bettyycim'cim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, ben hiç fanusa koymadım direkt Sihirli toprağa şaşırttım ve bu toprağı sevdiğini düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
|
beklerim memnuniyetle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sadece size fikir vermek adına söyledim ve sürekli günşte tutuyorum ama cam arkasından ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
|
![]() sn bettycim, bence fanustan çıkıp açık havada gelişecek kadar yetişkin olmuş,korktuğunuz kadar narin bir bitki değil, sadece yakıcı öğlen güneşinden ve -1 derecenin altından korumak yeterli ve aslını isterseniz gerçek kimliğini bahçede buluyor,çok soğuk kış geçiren bölgelerde (ankara,kocaeli..) kışın içeri almak gerekir diye düşünüyorum,ege ve akdeniz çevresinde belli koruma tedbirleri ile kışı sağlıklı bir şekilde atlatıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|