![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
|
Cevaben söyleyeceğim şu, Çorum ne ki ![]() Bu çiçeği ruslar Sibirya'da tabi ki evlerinde yetiştiriyorlar. İnsan isterse yapabilir. Rus sitelerini gezerken suda köklendiğini gördüm. Yarından tezi yok gözüme kestirdiğim bir dalı kesip deneyeyim. ![]() Клеродендрум угандийский (Clerodendrum ugandense) Tabi ki bitkileri benim bitkimle kıyas olmaz. İzmir farkı olacak tabi, iklim daha uygun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Sayın Jezebel, maaşallah bu ne güzellik böyle! Yurtdışından tohum olarak mı getirtmiştiniz? Ben de denemek istiyorum, ne zaman ekim yapmak gerekir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O gün ben oraya çok çelik getirdim ama bir tek sizinki bu kadar hızlı çıktı. ![]() Bendeki hala açmaya devam ediyor. Güle güle büyütün, baktıkça beni hatırlayın emi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
ne kadar güzel bir çiçek bu maşallah..bakmaya doyamadım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Başlığı görünce başımı duvarlara vurmak istedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Kelebeğim bir karış oldu, saksıda 2 çelik vardı ancak büyük olan arabada sarsıntıdan yerinden oynamıştı, köklenmiş olmasına rağmen yaşatamamıştım. Küçük çelik 3-4cm kadardı, onu da yaşatamayacağım diye çok korkmuştum. Ama hayata tutundu. Yapraklarda kıvrılma sorunumuz var ama bitki sağlıklı. Bir de yan dal vermesi için daha erken mi acaba, yoksa tepeden bir çimdik alıp teşvik etmek gerekir mi? Şimdilik çiçek olmasa da olur, sağlıklı şekilde gelişsin de; beklemeye razıyım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sakdag, mavi kelebeğiniz olmasına çok sevindim ![]() Umarım sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişerek çiçeklerini gösterir size ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uç alma yapabilirsın. Yapraklardaki kıvrılmanın sebebi konusunda yorum yapamıyacağım, önemli bir durum gibi gelmedi. Çiçekleri baharda ve yazın bolca seyredeceksin, aceleye gerek yok. Sonbaharda çok çelik aldım, bitkinin tamamen küsüp ölmesini istemiyorum, o yüzden bu aralar çelik alamıyorum. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bu bitkiden bende inşallah bulabilirim. çok güzelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili jezebel böylesine güzel nadide çiçekleri nereden buluyorsunuz.sizi takdir ediyorum.bu güzel nadide çiçeğin tohumundan veya çeliğinden, üretebileceğim bir yerinden, benimle paylaşmak isterseniz çok memnun olurum.sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
maşallah ellerinize sağlık. çok çook çooook güzel muhteşem.insanın gözü kalıyor. allahdan rengi mavi,nazar boncuğu gibi.bu güzel çiçeğin resimlerini paylaşarak, gözlerimiz bayram etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Çok hoş bir çiçekmiş gerçekten. Bak bak doyamıyor insan.Satışı yapılan bir yer var mı acaba? Biliyor musunuz? Tohum veya bitkinin kendisi, fark etmez. Düzenleyen turkanatalay : 28-03-2014 saat 23:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Renkler süper.umarım fidanlıklarda satışı olurda bizde nasipleniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Görselliği içinizi ısıtacak eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
sevgili sakdag,maşallah mavi kelebek çiçeğinize,çok güzel açmış.ellerinize emeğinize sağlık.bu güzel çiçeğin fotoğraflarının devamını bekliyoruz.sevgiylerimle mutlu günler...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|