![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Alıntı:
Çiftliklerde tavukları günde iki kez yumurtlatmak için geceleyin ışıkları yakıp, müzik eşliğinde yemlendiklerini duymuştum. Zavallılar biz insanoğlunun elinde neler çekiyordu kimbilir. Bir an bunu hatırladım. Umarım böyle bir işkence edilmemiştir Melisanıza. ![]() Galiba mevsimin ilk çiçeğini siz göreceksiniz. ![]() Bizler de şaşıracağız. Fotoğraflarını bekleyelim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
/
Giriş Tarihi: 04-08-2007
|
Alıntı:
Bende merak ettim şimdi bu ayda çiçeklenirse, bizimkiler çiçek açarken tohumlanma döneminemi girecek? yani biraz feleği şaşmış olmayacakmı? ![]() Son mesajınızda "melisanız az gelişmiş biraz" dediniz kendisi biraz alındı galiba bir anda atağa kalktı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Sn. Monser, Sn. S-L-I-H-A'nın çiçeği açarsa bize bir bilgi öğretecek. Aylar değil, bulunduğu iklim mi önemli? Ayrıca bizimle dalga geçeçek, sizinkiler açmadı mı diye. Bizimkiler çiçeklenirken o tohuma durabilir, dediğiniz gibi... ![]() Sabır sabır ya sabır. Sizinki biraz utanmış ve alınmış eleştirilerimizden. Saksı toprağı mikroorganizmaları sıcaklarla beraber sürgünlenmesini teşvik etti sanırım. (Yanlış ise hocalar düzeltsin lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|