![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Dün akşam çelik uygulaması yaptım bakalım nasıl sonuç verecek. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malesef bu melisalarımın hepsi sarardı ve çürüdü. aceba sorun ne olabilir. Sabahları çok 1-2 saat kadar güneş alan pencereye koymuştum aceba ondan olabilirmi? Yoksa poşete koymam mı yanlış bir uygulama oldu? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2012
|
Alıntı:
Hepsi tutmayabiliyor. Çelik alma zamanı, Çelik kalınlığı farkettirebiliyor. Benimkilerin farkı hep açık havada olmasıydı. Hepsi tutmadı tabii. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şu anda müthiş bir çiçeklenme içerisinde ve 70-80 cm boyunda ayrıca aldığımda yaklaşık olarak 20 gün oldu o yüzden yerine alışmadan budama yapmak istemiyorum. Malum bizim iklimde ilgi ve alaka istiyor. Ama çelik alsammı yinede karar veremedim bir türlü. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 20 gün önce melisa dan almış olduğum dalları güneş almayan pencerenin önüne suya koymuştum. Dün itibariyle kök saldılar. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hava ısınınca bitkinin bünyesel faaliyetleri hızlanmış. Bu yüzden kısa sürede köklenmiş. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Köklenme biraz daha da fazlalaştı toprağa alsam mı aceba?. Korkuyorum bunca zaman hergün kontrol edip toprağa alınca ölmesinden. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|