![]() |
Alıntı:
|
bahçe problemleri
2 Eklenti(ler)
Eklenti 702373Evin etrafında yürüme yolu yapmak üzerine de kauçuk zemin kaplamalardan döşemek istedik. Garaj girişi ve yol tarafındaki boşluğa paket taş döşeyip evin önüne doğru inen yağmur suları için güzergah verecektik. Ancak biz İstanbul'dayken sağolsunlar işi oldu bittiye getirip her tarafa beton atmışlar. Üstelik üçüncü dünya savaşı çıkmışçasına betonların bir kısmı yarım yamalak bırakılmış. Artık bahara bu betonların hepsi sökülüp yeniden bir çalışma yapacağız.
|
3 Eklenti(ler)
Bu taş işleri dururken bahçenin ağaçlandırması için vaktini kaçırmayalım dedik. Toprak uzun süredir havalandırılmadığı için önce bahçe sürüldü, sonra 5 kamyon yeni toprak getirilip çukurlar dolduruldu ve zemin düz hale getirildi. Sebze bahçesi genişletilip sınırları yeniden tel ile çevrildi. Resimde sürülmedik olarak görünen kısım garajın girişini teşkil edecek ve paket taş döşenecek olan bölüm.
Kasım ayında okulların ara tatilini fırsat bilip ağaç dikimlerini gerçekleştirdik, 30'un üzerinde fidan dikmişiz, bakalım kaç tanesi tutacak. Ne heves ettik her türlü meyveden diktik, bodur seçtik fidanları. Hele bir tutsunlar herkes meyve yemeye davetli. |
yeni üyeler
3 Eklenti(ler)
Bahçeye geçtiğimiz kasım ayında 30 kadar fidan dikmiştik, bu arkadaşlar yeşerenlerden bir kısmı, ne kadar mutluluk verdiler böyle sıkıntılı günlerde bilemezsiniz.
|
Ne güzel, mutluluğunuz daim olsun.
Yeni melegimiz Covid19 yüzünden gümrükler kapandı sanırım bu yıl bahçe işini yapamayacağım veya geç olacak. Bana hazırladığınız tohum ve sitiller alamazsam kırılmayın lütfen. Sevgiler saygılar, Viyana... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bal oğlunuzun kaybına üzüldüm. Yaşananı ve duygularınızı http://www.agaclar.net/forum/1541069-post42.htm neler hissettiniz bana bu yaşamımı hatırlattı. Mutlaka unutulur ama her anıda yürekte ız bırakıyor. En çok buna Elif üzülecek yaşı gereği. Onu teselli edebilecek sizsiniz. Canınız sağ olsun demekten başka sözcük bulamıyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025