![]() |
Bolu merkezdeyim, yaklaşık aynı dertlerle boğuşuyoruz. http://www.agaclar.net/forum/buralar...ri/38936-3.htm
yolunuz düşerse beklerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu yaşadıklarınızı forumunda başlığı olan "Buralardan Çekip Gitmek" adıyla yayınlarsanız 1. Müşteriniz benim çünkü anlatımınız çok güzel. Tebrik ederim cesaretiniz için. Hayata bir defa geliyoruz ve hayallerimizi ötelemek için bazen çok geç olabiliyor.
|
Merhaba sayın umsturz,
Güzel bir mekanda ve güzel bir yolda ilerliyorsunuz. Yolunuzun devamını dilerim. İnşallah emekleriniz boşa gitmez ve daha güzellerini doğurur. |
Azıcık cesaret. Sonra ardınıza bile bakmayın ��[/QUOTE]
supersınız ya sız..benımde bu hafta aradııgm bahcleı evı bulursam hemen tapu yaparak kendım start verecegım eskıden atolyem fardı agac ahsap hastasıyım..azıcıkda ustasıyım..darısı basıma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
supersınız ya sız..benımde bu hafta aradııgm bahcleı evı bulursam hemen tapu yaparak kendım start verecegım eskıden atolyem fardı agac ahsap hastasıyım..azıcıkda ustasıyım..darısı basıma[/QUOTE] Teşekkür ederim :) Cidden böyle bir imkanınız var ise çok güzel olur. Kısa sürede aradığınız arsayı bulmanızı diliyorum. Epey de geç cevap verdim, belki bulmuş bile olabilirsiniz. "Ağaç ile ahşap ve azıcık da ustalık." Ee daha ne olsun :) O zaman eski atölyenizi yeni evinizde yaşatmanızı umuyor ve diliyorum. Gönlünüzce olsun |
Aradan bir sene geçmiş. Tekrardan hoş geldiniz. Hayatınızda olan değişiklikleri paylaşmanızı, kaldığınız yerden devam etmenizi heyecanla bekliyoruz. :p:p
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025