![]() |
sayın gurcan keskin bu yazı ilede siz ayniyle hayallerimi tasvir ettiniz.. Az çok bunları yaşadığımız, sediri, emaye caydanligi, tavuklari, ahşap kapısı, evin önünde küçücük bir bostani, herseyden öte içindeki alınan her nefesteki mutluluk ve huzuru hissettiğimiz bir köyümüz vardı, bizi oraya bağlayan büyüklerimiz vardı.. Ama onları bir bir kaybedince insan anavatanindan kopmuş gibi hissediyor. Her daim gidebilecegim düşüncesi ve sanki kapıların her daim açık olduğunu bilmek insana ne büyük bir güven veriyormuş..
Allah ağız tadıyla huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin size ve ailenize.. Yok yok bu sayfa bana hem iyi geliyor, hem de gelmiyor :) |
Ne de güzel yazmışsınız sayın gürcan_keskin,
Dileklerinize ben de katılıyorum |
Alıntı:
Siz en iyisi eşinizle birlikte belediyenin veya halk eğitimin marangozluk kursuna yazılın. :D |
Sayın laparaki çok koşmayın ki nefesiniz tükenmesin. Herşey zaman içinde hallolacak yeterki sabredebilin.
Köydekiler evlerinde neyi nasıl halletmişler onu gözönüne alın. Hangi evde mükellef dolaplar, gardroplar var... Siz işin anasını hallettiniz, danalar kolay... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hayal Et Cennetin olmadığını hayal et Eğer denersen bu kolay Altımızda cehennem yok Üstümüzdeyse sadece gökyüzü var Hayat et bütün insanların Bu gün için yaşadığını... Hiç ülke olmadığını hayal et Bunu yapmak zor değil Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok Ve din de yok Hayal et bütün insanların Hayatı barış içinde yaşadığını Mülkiyetin olmadığını hayal et Yapabilir misin merak ediyorum Hırsa ve açgözlülüğe gerek yok İnsanların kardeşliği Hayat et bütün insanların Tüm dünyayı paylaştığını Benim bir hayalci olduğumu söyleyebilirsin Ama tek ben değilim Umarım bir gün sen de bize katılırsın Ve dünya tek vücut olarak yaşar... |
Alıntı:
|
Olacak iş değil; marangozla sıkı bir pazarlığa oturduk..7500 liraya anlaştık..Aslına bakarsanız çok uyguna geldi..çünkü koltuk takımı almaya kalksak bu fiyat zaten..ama ben koltuk takımı yerine sedirleri tercih ettim ; üstelik evin tüm marangoz ihtiyaçlarıda bu fiyata dahil...iki gün sonra biz badana yaparken marangoz mutfağı istediğimiz şekle dönüştürüp getirdi bile...eksikleri var ama bu şekliyle görün istedim :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Hu hu huuu;) beni unutmadınız umarım.ben sizleri ve ağaçlar.net' İ unutmadım. Bu kadar uzun yazamamamın sebebi var elbet. 16 yıllık meslek yaşamımda büyük değişiklik oldu.doğal olarak yeniden göreve başlayan biri gibi hazırlık ve çalışmalar yapıyorum sürekli. Bu arada köy evimi ihmal ettim mi, aslaaa :-)evimizin marangoz işleri bitti.banyo ve wc kaldı. Sonra yerler yapılacak. Artık dış cephe ve bahçe düzenlemesi yavaş yavaş olacak.23 nisanda zoraki izin alarak kısa bir köy kaçamağı yaptık.ama ot temizlemekten ve eşimin dere kenarına ektiği cevizlerle ilgilenmekten fotoğraf çekemedim.
|
4 Eklenti(ler)
İşte çekebildiğim birkaç fotoğraf.
|
Sizi unuturmuyuz sabırsızlıkla yeni aşamaları bekliyoruz. Eh tatilede az kaldı hani.
Müdürmü müdür yardımcısımı :D :D |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben sanırım en çok köyde çektiğim fotoğrafları paylaşıcam.Çünkü en sevdiğim bu :)
|
2 Eklenti(ler)
Cevizlerin olduğu tarlada bir turuncu kelebek :rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Yoruma gerek var mı ???
|
1 Eklenti(ler)
Evimizin bahçesine çiçeklerin üzerine şöyle bir sanat eseri nasıl olur ki...Çok seviyorum bu çalışmayı.
|
Alıntı:
Heykeliniz muhteşem, orijinal.. Size hediyem olsun bu güzel şiir sayın laparaki.. http://www.agaclar.net/forum/1282020-post414.htm Esprili anlatımlarınızı, doğaçlamalarınızı zevkle okuyorum..Selamlar.. |
Başka türlü bir şey benim istediğim; ne ağaca benzer, ne de buluta
Başlık dikkatimi çekti ve rotayı hemen buraya çevirdim. İyi ki çevirmişim. Yolu öğrendim. Koyunlar, kelebekler ve sanat eseri çok enfes. Ben her bahar aşık olmam ama Her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç, Ama olsun... İstemek de güzel. Can Yücel |
Sayın laparika hoş geldiniz.
Unutur muyuz hiç sizi? Vallahi hotmailden mesaj attığımı hatırlıyorum az çok nerelerdesiniz diye? :p Uzunnnn zaman oldu. Köyden görüntüler çok güzel bu arada. Yeni branşınızda hayırlı olsun. Sevgilerle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evimizin önündeki tarlada sürekli koyunlar oluyor.Sahibi oraya bırakıyor, sanırım akşama kadar otlanıyorlar. Mutfak camından ilk gördüğüm bu koyunlar olacak her zaman. Ve ben bunu seviyorum. :D
|
Arada bir bende çekip gitmek istediğimde açıp sayfanızı okuyorum, inanın umut doluyorum ;)
Özellikle cumbanızın son halini merakle beklemekteyim, zevkle takipteyim :) |
Alıntı:
|
Bu arada arşivimdeki bir çok fotoğrafı sistem kabul etmiyor. Telefonumum ayarları ile oynadım sa da olmuyor. Buradan yetkililere sesleniyörümmm :Zeki Müren 'de bizi görecek miiii :rolleyes:
|
Gidiyoruzzz
Oleyyyy !!!!Bir çalışma yılı daha bitti.Yarın sabah köye gidiyoruz.Ustalar banyo ve diğer ufak tefek işleri yapıyorlar.Geçen hafta Küçük bir kamyonetle köye evimiz için eşya gönderdik.Yaz tatilinde 2 ay boyunca yine dolu dolu çalışacağız.Umarım fırsat buldukça fotoğraf yüklerim...sanırım bizim tatil anlayışımız bu köy evi yüzünden oldukça değişti...şimdi siz benim pinterest panomdan bir kaç fotoyla idare edin...sonra görüşücez bol bol..bana inşaatın tozlu yolları ; size plaj kumları...
[Adaletin bu mu dünya :p) |
1 Eklenti(ler)
Ben zaman sınırı nedeniyle banyomu beyaz yaptırdım ama ruhumdaki budur mesela :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Şu tutacaklardan yakmayan anneye anne denir miii :p
|
1 Eklenti(ler)
Dekorasyon için illa para harcamaya gerek yok ki :rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025