![]() |
|
![]() |
#10 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-08-2013
|
Alıntı:
+ insanların insanlara gülümsediği + yeşile ve maviye hasret kalmayacağım + çocuğum büyürken kendimi ve onu hırpalamayacağım + gündelik hayatımı yaşarken küçük kaçamaklar yapabileceğim + bir noktadan bir çok noktaya ulaşım sağlayabileceğim + havası temiz yani stresi nispeten az yaşam kalitesi yüksek bir alan. İzmir bu yüzden benim ilk ve tek tercihim. Yaz sonundan itibaren kiracı olarak izmirdeyim. Selçuğa taşınma işini de bahara ya da yaza bıraktık zaten. o süre zarfında bolca vaktimiz var karar verme adına. Kira fiyatları tüm yurtta olduğu gibi burada da az değil. Mardin Nusaybinde 3+1 bir eve 5 yıl önce 450 TL kira veriyorduk ![]() Ben genel olarak ince ve çok düşünen ama çok kararsız kalmadan da kararlarını uygulayan bir mizaca sahibim. işime gelmezse illa ki bir yolunu bulurum bir sonraki adım için. İstanbulda 1,5 yıl önce ev aldım. Ev ben izmire taşındıktan sonra teslim edildi. Niyetimiz istanbulda kalmaktı yani. Ama gün bizi burada gösterdi. yarın ola hayrola (: güzel ve zihin açıcı görüşlerinizi her daim beklerim. Tekrar teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|