agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni36Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-10-2014, 10:19   #15
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Galeri: 3
Sayın YeniBON, tarifinize bakarak bizim tesisattaki borularında izoleli olduğunu anlamış oldum ( kaynak yapmadan evvel değişik bir aletle borunun ucunu yonttu hep nedir o dedim sizin borunun içinde var olan aliminyum tabakayı sıyırıyorum aksi halde kaynak yapamam demişti usta). Ben ayrıca boruyu sararak izole etmek varmış demek istemiştim ancak bunada şükür.

Evin korunaklığı iyi. Duvarlar 50 cm kalınlığında taş. Çerçeveler aliminyum ama aralığı gediği yok onlardan kayıp önemsiz sanıyorum. Taban beton, üstü ahşap orada da sorun yok ( terliksiz dolaşsa insan rahatsız olmuyor).Tavan beton. Oradan ne gider bilemiyorum havaya. Onuda köpük ile kaplatayım dedim ama hanım ev hava da almasınmı bu kadar deyince vazgeçtim.

Daha evvelde yazdım evde bir gün yaşandımı sorun kalmıyor soğuk yönünden ama ilk gece sanki buzhane. Tek çözüm şömine yanında uyumak oluyor. Bir gün sonra hayat normale dönüyor ( ısı kaynakları eksiksiz yanmaya devam ederse tabii.).

YeniBON beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025