![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Laparaki, Eviniz hayirli olsun. Anlatımınız ve paylaştığınız fotograflara bayıldım. Eve baslayali dort yil oldu demişsiniz. Ben de hic beklemediğim bir anda ve galiba sizinle ayni yıllarda koyde, hem de kendi köyümde ev sahibi oldum. Ben var olan bir evi aldım. Hala icini dolduramadigim odalarım var. Minicik, icine çiçekler yetistirip ektiğim yine de bahçeden cok bir tarlaya benzeyen bahçem var. Ve bir suru hayalim var. icinde surekli yasamayinca, daha uzun suruyor bitirmek. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bencillik edip ; ağaç altında bilge kaplumbağanın tavşana öğütler verişi geldi gözümün önüne..Bu ne demek ; deneyimlerinizden çıkanları ilerde burada tartışabilirizzz ![]() Ne güzel anlatmışsınız ; ben diktiğim ayva fidanımın gelişmesini bile izleyemiyorum..rüzgarın , yağmurun yapraklarını sallayışını göremiyorum...küçücük bir yoğurt kovasında canlandırıp ;sadece toprakla buluşturup ; bırakıp gittiğim fidanlarım, kendi kendilerine uzun ,çetrefilli bir kışı atlatmış oluyorlar.... Yani ; kendi bahçemin konuğuyum ben ;ağaçlarıyla konuşamayan .... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
...Susmak yalnızlığın anadilidir.Ömür hanım,şiiridir,beni konuşmaya zorlama ne olur.Sözün sularını tükettim ben,kaynağını kuruttum.Geriye büyük bir sessizlik kaldı yüreğimde ,kalabalıklar,kalabalıklar kadar büyük... Yalnızım Ömür hanım,geceler boyu akıp giden ırmaklar gibi karanlıklar içre.öyle yitik,öyle üzgün, yalnızım... Sularım toprağa sızıyor bak.Yüzümü geceler örtüyor.Binlerce taş saklanıyor içimde.Kim kimin derinliğini görebilir,hem hangi gözle ? Şükrü Erbaş.Ömür Hanımla Güz Konuşmaları |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Sayın Laparaki, bilgelik gibi bir paye biraz iddialı da olsa kulağa hoş geliyor Toprakla uğraşmak, ekip dikmek; insana sabırlı olmayı, zaman içinde heyecanını kontrol etmeyi öğretiyor. Sayfanızın akışı gayet hoş bir şekilde gidiyor, zevkle takip ediyoruz. Bir tartışma sayfasına dönmesini istemem, ama deneyimlerimle ilgili olarak merak ettiğiniz her ne olursa memnuniyetle de paylaşırım. Esenlikler dilerim.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Az zaman kaldı evime kavuşmama.Sömestr tatilini iple çekiyorum.Gittiğimde bol bol fotoğraf çekicem..Günlerdir yazdan kalma ve boyutları düzenleme isteyen fotoğraflarıma vakit ayırmaya çalışıyordum.Bu akşam başarabildim.Karışık olarak paylaşıyorum sizinle : ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|