agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni1512Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-09-2013, 17:15   #11
Ağaç Dostu

laparaki's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2012
insanın anavatanı çocukluğudur derler ya ; çocukken köyde biriktirdiğim anıların kişiliğime etkisi çoktur diye düşünüyorum..anne tarafım muhafazakar ve mütevazi; baba tarafım da o kadar modern ve şehirli insanlardı..o yüzden sömestr tatillerin de de İstanbul'a babaannemlere giderdim..Erenköy'de o zamanlar köşkler ; bahçeli evler, en güzel dönemiydi sanırım..ve ben o hızlı yaşanacak şehirleşmenin son tanıklarından biriydim kanımca..babaannem VE Dedem Almanya'dan yeni dönmüş; yatırım derdindelerdi..Babaannem gittiği yere çabuk uyum sağlardı ; severdim bu yanını.kocaman bir pencereden bakardı dünyaya, aşılmayacak kadar yüksek ve kalın duvarları yoktu.ben yollarda şarkı söylemeden duramazdım; bunu sevmezdi..Dışarıya çıkmadan mutlaka bana parfüm sürer ,saçıma başıma özen göstermemi isterdi...İstanbullu yapmaya çalışıyordu beni; ama içimde onun gençliğinde terkettiği Anadolu vardı.
İşte ben bu iki farklı kültür arasında büyüdüm..iyi ki de öyle oldu ; bu bende bir farkındalık yarattı...sanırım buna bir isim koysak herşeyi sevebilme durumu diyebiliriz

laparaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026