agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni148Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-2013, 01:38   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SAHIRE Mesajı Göster
harıl harıl yer arıyoruz, çok zormuş bu işler, Muğla'da çok araştırdık ama bütçeye göre bir yer kısmet olmadı...Şimdi dedik ki Kuzeye çıkalım madem2 saat gidiş, 2 saat dönüş Selçuk taraflarına kadar geldik , bakmaya devam... bugün bir yer gösterdiler Havutçulu taraflarında 11 dönüm içinde 50m2 evi var elektrik yok ama yakında (gelebilir vaziyette7-8000 tl tutar diyorlar) su da yok, kuyu vs. yok : arazinin yanından dere geçiyor ağaçları o dereden sulamışlar, bahçe bakımlı gibi şeftali ve zeytin ağırlıkta,biraz da ceviz dikmişler...baya bi ağaç var - yol var araziye ama yol baya bozuk ana yola ise çok yakın...(o yolu da düzeltmek gerek- araziye yürüyerek girdik)160000 diyorlar ama pazarlık payı da varmış, evin masrafı da var ancak ev ruhsatlıymış bu da bir artı özellik...Birkaç yer daha varmış onlara zaman yetmedi bakamadık. haftaya görüp karar vereceğiz. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Öncelikle saygılar..Haddim olmayarak yaşadığım 6 yıllık tercübemi paylaşmak isterim...Her zaman temiz pırıl pırıl bakımlı olabilecek bahçe bence 500 mtkare az 1000 mtkare den üstü çok..Komşularımdan biliyorum bahçe büyüdükçe zevk dert de dönüşüyor...Sadece acizane fikrim...Umarım en kısa zamanda hesaplı bir şekilde gönlünüze göre kavuşursunuz...Saygılar

SAHIRE ve pria beğendi.
gürselbaranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-02-2013, 14:22   #2
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2008
Galeri: 27
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürselbaranlı Mesajı Göster
Öncelikle saygılar..Haddim olmayarak yaşadığım 6 yıllık tercübemi paylaşmak isterim...Her zaman temiz pırıl pırıl bakımlı olabilecek bahçe bence 500 mtkare az 1000 mtkare den üstü çok..Komşularımdan biliyorum bahçe büyüdükçe zevk dert de dönüşüyor...Sadece acizane fikrim...Umarım en kısa zamanda hesaplı bir şekilde gönlünüze göre kavuşursunuz...Saygılar
Ufak çapta bir yan gelir beklentisi var bizde Sadece hobi amaçlı değil, emekli maaşları malumunuz...

Lunlun beğendi.
SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-02-2013, 19:16   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SAHIRE Mesajı Göster
Ufak çapta bir yan gelir beklentisi var bizde Sadece hobi amaçlı değil, emekli maaşları malumunuz...

Selam yeniden..anlıyorum tabii ki çok haklısınız iş için..35 yıl ticaretle uğraştım...Bizde bir söz vardır...EN İYİ İŞ BİLDİĞİN İŞ..hadi hayırlısı takip ediyorum izlenim ve paylaşımlarınızı..Kolay gelsin

abay54 beğendi.
gürselbaranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2013, 23:23   #4
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Yeniden merhaba,
Yorgun bir Pazar akşamı... Gezi neticelerini paylaşmak ve görüşlerinize sunmak istiyorum, yeni fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar : Aydın Nazilliye yakın bir köyle kasaba arasında bir çiflik - 16 dönüm: 8 dönümü zeytinlik, 8 dönüm boş arazi içinde 4+1 evi var , ev epey geniş bir köy evi lüks bir villa gibi hayal etmeyiniz : köy evi ama oturulabilir durumda, elektrik bağlı, güneş enerjisi var (su için) asfalt yol önünden geçiyor, 3 tarafı çevrili alt kısma tel yapılmamış onu da yapmak lazım - su sıkıntısı yok hem artezyen, hem köy suyu ayrıca da su havuzları var suyu depolamak için. Manzarası güzel hem köyü hem kasabayı görüyor. tek tapulu: yalnız fiyatta anlaşamadık önce 200 dendi bizde 180000 dedik, son kuruşumuza kadar bu elimizdeki dedik , razı olmadılar... orada kaldı. Ne dersiniz?

abay54 beğendi.
Eski 17-02-2013, 23:28   #5
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Ev ruhsatlı değilmiş, ama satan bey köy nüfusuna kayıtlı ve evi 2000 yılında yapmış ayrıca önünde resmi yolu da var, dolayısıyla evi satmadan evi ruhsatlandıracağını söyledi. Bu gibi durumlarda sanırım muhtardan alacağı bir izin belgesi yeterli oluyor.

Eski 17-02-2013, 23:30   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-10-2012
200 diyen rahatlıkla 180 bırakması lazımdı bence en azından çok istekli olduğunuzu belli etmişiniz galiba ..bence..

abay54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2013, 23:44   #7
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abay54 Mesajı Göster
200 diyen rahatlıkla 180 bırakması lazımdı bence en azından çok istekli olduğunuzu belli etmişiniz galiba ..bence..
Sanki pek belli etmedik ama Hatta, başka bir yer var orayı da düşünüyoruz filan dedik) Sonradan aradı biz yoldayken satan bey: eşime 150 peşin verin 50 yi de sonra verin filan demiş... fiyatta da iner belki , bir kaç gün bekleyelim bakalım diyoruz.

abay54 beğendi.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026