![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sadece hobi amaçlı değil, emekli maaşları malumunuz... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
Alıntı:
Selam yeniden..anlıyorum tabii ki çok haklısınız iş için..35 yıl ticaretle uğraştım...Bizde bir söz vardır...EN İYİ İŞ BİLDİĞİN İŞ..hadi hayırlısı takip ediyorum izlenim ve paylaşımlarınızı..Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeniden merhaba, Yorgun bir Pazar akşamı... Gezi neticelerini paylaşmak ve görüşlerinize sunmak istiyorum, yeni fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar : Aydın Nazilliye yakın bir köyle kasaba arasında bir çiflik - 16 dönüm: 8 dönümü zeytinlik, 8 dönüm boş arazi içinde 4+1 evi var , ev epey geniş bir köy evi lüks bir villa gibi hayal etmeyiniz : köy evi ama oturulabilir durumda, elektrik bağlı, güneş enerjisi var (su için) asfalt yol önünden geçiyor, 3 tarafı çevrili alt kısma tel yapılmamış onu da yapmak lazım - su sıkıntısı yok hem artezyen, hem köy suyu ayrıca da su havuzları var suyu depolamak için. Manzarası güzel hem köyü hem kasabayı görüyor. tek tapulu: yalnız fiyatta anlaşamadık önce 200 dendi bizde 180000 dedik, son kuruşumuza kadar bu elimizdeki dedik , razı olmadılar... orada kaldı. Ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ev ruhsatlı değilmiş, ama satan bey köy nüfusuna kayıtlı ve evi 2000 yılında yapmış ayrıca önünde resmi yolu da var, dolayısıyla evi satmadan evi ruhsatlandıracağını söyledi. Bu gibi durumlarda sanırım muhtardan alacağı bir izin belgesi yeterli oluyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
200 diyen rahatlıkla 180 bırakması lazımdı bence en azından çok istekli olduğunuzu belli etmişiniz galiba ..bence.. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hatta, başka bir yer var orayı da düşünüyoruz filan dedik ) Sonradan aradı biz yoldayken satan bey: eşime 150 peşin verin 50 yi de sonra verin filan demiş... fiyatta da iner belki , bir kaç gün bekleyelim bakalım diyoruz. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|